søndag 7. oktober 2007

Søkeord - alltid gøy

Som et lite PS før jeg legger meg.

Hva lette du egentlig etter, du som søkte på dette:
- Vingrom sex (herregud, menneske!!!!)
- Vits prosentregning humor
- "Meg naken" (Og du kom fram til denne posten. Litt skuffende kanskje.)
- Saltvannsoppløsning (Er ikke sikker på om jeg har skrevet så mye om dette produktet. Det burde jeg imidlertid gjøre, for det er bortkasta penger! BORTKASTA! Ta det fra en som har peiling.)
- Trillebår
- Knekt negl
- Menn livskrise
- Støvsuging sex (Her må du ha blitt skuffet av å komme til min blogg. For støvsuging er det aller verste jeg gjør, og sex er virkelig laaaangt unna mens jeg støvsuger...)
- Kjæresten min hater meg
- Biologisk klokke barn (Hmmm... Ja, den tikker ikke før man har runda tredve!)
- er det noen mening med det vonde som skjer (Jeg mente vel noe så bastant som "NEI" i posten om dette.. Et vanskelig spørsmål jeg stadig forandrer mening på.)


Konklusjon: Urovekkende mange har kommet til bloggen min på grunn av søkeord om at de er tette i nesa eller om at de vil slutte på skolen. En del lurer på hvordan det er å jobbe i barnehage. Noen lurer litt på hvordan man ser at andre lyver (vel, for å svare for meg selv... Hvis jeg lyver ser du det ved at jeg flakker med blikket, kaldsvetter, stammer og rødmer). Andre igjen sovner på sofaen og vil sikkert høre om det er fler som gjør det der ute. Et par lurer på hvordan man kan kutte ut colaen (til det sier jeg bare; stå på! Vi lever sikkert bare en gang.. Kos deg meg colaen din). Til slutt er det flere som lurer litt på hva å jinxe betyr, og det har jeg jo forklart i posten om å jinxe på seg forkjølelse. Så der tror jeg faktisk at jeg var til litt hjelp..!

Det er i grunn litt hyggelig å bli funnet på slike morsomme måter! Og litt skummelt, så klart...

4 kommentarer:

mirakel sa...

Oh my god! Hvilken syk j**** er det som søker etter Vingrom sex?! Nasty.. litt morsomt at vedkommende kom til deg, forsåvidt. Høhø.

I min blogg er det mange som ønsker svar på hvordan man skal bli kvitt edderkoppangst, også er det mange som leter etter gåter. Merkelig. :p

Sorgenfri sa...

"Vingromsex"... *humre*
Kanskje det er en hemmelig klubb der? :oP

Selvisk sa...

Mye rare folk der ute..

Hjerterdame sa...

mirakel: Det kan du si..! Jeg ble nesten litt redd. ;) Men moro er det, å kikke på disse søkeordene.

Sorgenfri: Jeg personlig trodde ikke folk i Vingrom hadde sex en gang.. :p

Selvisk: Jupp... Litt artig å more seg litt over dem.