tirsdag 26. juni 2007

Sommermeme

Jeg og mirakel har nå konspirert og funnet på sommerens hjelp mot bloggtørke. Et herlig bloggmeme som finner fram til personen bak bloggen.

Jeg sier som min søster: vi håper denne vil gå som en farsott over hele bloggverden!


1. Bilde av meg:

(Her kan man sensurere som man vil.)
2. Tre positive ting om meg.

- Jeg er positiv.
- Jeg blir fort glad i andre.
- Jeg er snill.


3. Tre negative ting om meg:

- Jeg lar meg selv vippe av pinnen hvis utfordringene blir for store.
- Jeg er litt for asosial.
- Jeg kan godt bli litt tøffere og tåle kritikk/tilbakemeldinger bedre.4. Det livet har lært meg/et godt råd:

Jeg har lært at man til en viss grad er sin egen lykkes smed. Så klart er det sjebner der ute som er helt grusomme, men til en viss grad former man sin egen lykke og sitt eget liv. Det å være herre over sitt eget liv er ganske fint.
5. Hvordan oppfatter du deg selv?

Jeg oppfatter meg selv som en åpen og blid jente. Hører ofte folk si at førsteinntrykket deres av meg var at jeg var sjenert.. Det stemmer ikke med hvordan jeg selv husker det..! Jeg er veldigveldig familiejente og er nok hakket for lite sosial. Jeg elsker å slappe av.6. I dag har jeg følt meg:

Åherregud, verdens verste pmsdag, riktige dagen å spørre på.. :p Jeg har følt meg både på toppen og på bunnen i dag! Dagen begynte så bra med en fantastisk god dag på jobb. Så gikk det litt nedover med irritasjon og sinte følelser. Nå er jeg avslappa og trøtt, gleder meg til å krype oppi senga med mannen som muliges allerede sover.7. Livssituasjon:

Jeg eier leilighet sammen med kjæresten min i Lillehammer. Vi har også en nydelig katt sammen som heter Ariel. Vi er ikke forlova eller noe. Mamma, pappa og lillebror bor i hjembygda mi, ti minutter unna Lillehammer. Min kjære tvillingsøster bor i Østfold. Jeg jobber som barnehageassistent (barnehagetante), og elsker det..! Har en noe rar utdannelse, men det funker. 1. august begynner jeg i ny jobb som vikar i en kommunal barnehage. Har jobba i kommunen før, men dette året her jobba jeg i en familiebarnehage.8. Ferieplaner:

4 uker deilig sommerferie. Både første og siste uka er hjemmeuker (noe som passer meg perfekt), men ukene i midten skal jeg faktisk ut på noe. Jeg skal besøke tvillingsøstra mi i Fredrikstad, også skal jeg besøke farmor på Vestlandet. Til høsten (5. november til 25. november) skal jeg og mannen på ferie til USA. Først i Florida, så blir det New York...!9. Beste med sommeren/sommerminne:

Det beste sommerminnet jeg har for øyeblikket er når jeg og tvillingsøstra mi plukka blomster når vi var små. Jeg blir stadig minnet om det når jeg går langs veien og ser nye blomsterslag. Vi hadde en fin barndom.

Det som er best med sommeren nå er uten tvil ferie. At det blir pent ute, varmt, fine regnværsdager, lange kvelder, å dusje om sommeren, sol, skygge, å gå ut med ungene i barnehagen på null komma niks.. Nei, det er herlig. :)10. Disse tagger jeg:

6 kommentarer:

mirakel sa...

Du var rask. :) Må si jeg er superfornøyd med spørsmålene her. Det er faktisk veldig spennende å lese!

Godt jobba. *gir deg en klaps på ryggen*

Egoisten sa...

Du er tagga.

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med budskapsformidling

Hjerterdame sa...

mirakel: Ja, vi er så flinke til å lage lister. ;) Hehe.

egoisten: Oh my... Jeg som var hele tre år for tjue år siden! :-o Men takker og bukker for taggingen!

Frøken Fryd sa...

Oh, denne må jeg ta. Ny bloggadresse (samme blogg, ny url): frkenfryd.blogspot.com. Bare så du vet det :-)

-Hege

Minneapolise sa...

Tagg meg paa 20 aars jubileet da, jeg foeler 5-aars perioden var min glanstid!

Hjerterdame sa...

Frøken Fryd: Jeg venter i spenning. Og ny link er lagret. :)27. juni 2007 17:14

Minneapolise: Hehe, du er tagget. :p