søndag 8. februar 2009

Litt babbel bare

Da er jeg her igjen! Innleggene mine er heller sporadiske, gitt.. Får skylde på flere ting: hektisk hverdag, ikke skrivehumør, bruker datatiden min på forum istedefor på blogg også hekler jeg faktisk mer enn jeg skriver om det. Tror jeg? Jeg løy ikke nå? Men for å si det sånn, så har jeg ikke skrevet i den andre dagboka mi på ei stund heller, noenganger er det liksom for mye å ta av. Og da blir det vanskelig å begynne.

Men siden dette i utgangspunktet er en hekleblogg, så behøver jeg ikke å skrive om alt annet! Jeg kan fint bare velge ut det jeg vil si.

Og da vil jeg begynne med å fortelle at jeg endelig har begynt å ta førerkortet litt mer "ordentlig"..! Altså, jeg har tatt det seriøst før også, men har kanskje ikke lagt sjela mi i det. Og jeg har hatt kjøretimer med en måneds mellomrom og ingen øvelseskjøring i mellomtida og sånn. Det skal det bli en foranding på! Hadde kjøretime forrige uke, og skal ha igjen allerede på onsdag..! FØR jobb. Jeg må si jeg gruer meg, jeg gjør alltid det. Men det går jo framover, og jeg syns jo til en viss grad det er morsomt. Det er bare det at jeg blir stressa, får tunnelsyn (virkelig... tunnelsyn!), skravler med den stakkars kjørelæreren min uten stopp, kikker på klokke hvert kvarter, også er det jo det faktum at jeg aldri kan kjøre en annen bil enn kjøreskolen sin. Jeg må kjøpe meg sånn. Bare synd at de ikke "leker butikk", de har selvsagt en ny og fancy bil med de fineste små knapper. Så jeg får sette i gang og spare. Det vil si, etter at jeg faktisk har tatt lappen (det heter ikke "å få lappen", man må i aller høyeste grad kjøpe seg den...) og etter at jeg og Arild har reist til USA igjen. Jepp, vi planlegger USAtur igjen! Vi var jo der i 2007 (Orlando - Miami - Key West - New York), og det frister veldig med en tur til. Må reise litt før vi faller på plass og blir seriøse, liksom. Det er nok ganske lurt det. Men uansett, som dere ser sparer jeg en del om dagen. I tillegg til at lillebroren min skal konfirmere seg, og det må handles inn nye klær til undertegnede (bunad, sa noen bunad? Jeg skal kverke den som sa bunad!! Den passer ikke...) og en gave til konfirmanten selv. Også er det jo det at jeg ikke er i stand til å bruke null kroner heller da, jeg MÅ jo unne meg litt. Men har vært veldig flink altså.

Spesielt med tanke på garnshopping! Jeg er med på en CAL (crochet-a-long) på Crochetville (link til høyre), som er veldig morsom. Det går ut på å minske garnlageret sitt så mye som mulig. Å bruke det en har. Og når man da har en del, er ikke det noe problem! Nå har jeg veldig lite i forhold til mange andre, jeg bare kun to plastdunker som ikke er stappfulle en gang. Etterhvert må jeg nok handle mer garn. Men foreløpig går det veldig bra! Fikk et artig hekleoppdrag fra svigerinna mi i forrigårs da, som jeg handla garn til i går. Men det garnet får jeg nok brukt opp fort. Jeg hekler nå en lue med reveører og en revehale..! Hvor gøy er ikke det? Bilder kommer selvsagt etterhvert, må bare gjøre det ferdig først.

Sånn ellers går ting greit. Jeg har vært litt syk, og er forkjøla enda. Det er ikke en sånn forkjølelse man rister av seg så fort, nei.. Men jeg skal ikke klage, var kun hjemme fra jobb tre dager, og det å være småforkjøla ellers går greit.

Jeg har noen fine planer framover også.. Neste helg er det Valentines Day, og jeg vet at jeg og Arild skal være sammen iallefall. Vi skal vel ikke feire noe voldsomt, men det er alltid koselig med en unnskyldning til å gjøre noe romantisk. Men enda viktigere enn Valentinsdagen er jo det at vi har vært kjæresten i 4 1/2 år den 6. mars! Det er jo lenge. Også skal jeg på en liten tur om et par uker! Da skal jeg besøke min kjære søster i Fredrikstad, og jeg gleder meg masse allerede. Vi har det alltid så fint når vi har en hel helg på å slappe av og kose oss. :)

Men nå får jeg poste det her, kan hende det kommer noen bilder i innlegg senere.

God helg videre!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så stas at du skrev igjen!

Måtte le litt av det med bunad. Jeg aner ikke hva du snakker om, jeg. Aldri hørt om det. ;) Vi får late som at vi eeeelsker å shoppe penklær, og at vi rett og slett benytter anledningen (konfirmasjonen) til å endelig shoppe igjen. :p

Og lykke til med lappen, snupp. Det kommer til å gå strålende. :D

Cecilie sa...

Hihi, kjenner meg SÅ godt igjen i det du skriver om kjøretimer og sånt. Jeg grua meg også sinnsykt, og hadde jo til og med kjøretimer i Oslo sentrum!? Sykt, men det gikk jo bra. Elska skolebilen og hadde veeeldig lyst på sånn, var jo så fin!
Hva slags bil er skolebilen "din" da?

Du kommer til å digge å kjøre når du endelig har lappen, det er helt nydelig å ha den friheten!