onsdag 3. desember 2008

Seks ting du ikke visste om meg..?

Jeg presenterer herved seks fakta om meg.. Ting dere kanskje ikke visste. Til ære for mirakel, som tagget meg. ;)
De tre første er mine små tvangstanker.. Ingenting stort, ingenting som ødelegger hverdagen for meg, men noen små, litt rare tvangstanker er det:

1. Jeg hater å åpne kjøleskapsdøra to ganger på kort tid. Derfor har jeg en egen, liten rutine på hvordan jeg gjør det når jeg smører brødskiver til frokost. Først tar jeg ut smøret. Så lukker jeg døren til kjøleskapet. Deretter finner jeg fram skiver og smører det på. Nå har jeg dilla på sjokoladepålegg (jepp, spiser som regel bare et-og-et pålegg i ukesvis), så da finner jeg fram det i skapet og smører på det. Deretter er det inn igjen med smøret og ut med melka. På denne måten åpner jeg kjøleskapet kun to ganger. Jeg har prøvd å ha døra åpen mens jeg smører på smør, men det viser seg at jeg ikke liker at den er for lenge åpen heller.

2. Jeg har sånne Internet Explorer-faner når jeg surfer på nettet. Det er alltid samme rekkefølge på fanene, fra høyre til venstre; først mail, så facebook, så bloglines, så livejournal, så craftster og til slutt crochetville. Hvis jeg må lukke en fane og åpne en ny, flytter jeg den slik at den står der den skal stå. Jeg har selvsagt samme rekkefølge i "favoritter"-mappen min.

3. Jeg hater å ha ting på "tilbake-knappen". Jeg surfer, og må alltid trykke på tilbake slik at det ikke er noe mer å trykke tilbake til, om dere skjønner? Dette kan føre til at faner må lukkes, og deretter åpnes på nytt for så å flyttes.... Omstendig.

4. Jeg har alltid med meg mobilen på do. Jeg vet det er ekkelt. På et kurs jeg var på om hygiene sa kursholderen noe sånn som: "vet dere hvor mye bakterier det er på mobilen, for eksempel? Tenk, det finnes folk som tar den med på do! Ja, det finnes!".. Hehe. Vel, jeg er en av de. Fordi jeg elsker å skrive meldinger på do.

5. Jeg tror jeg er pensjonist innvendig. Ikke nødvendigvis fordi jeg er i så dårlig form og sånn (selv om det sikkert kunne vært derfor også), men fordi jeg liker mye av det samme som gamlingene. Jeg liker bingo. Jeg hekler. Og det morsomste jeg shopper er garn. Jeg skraper flaxlodd (ja, alle lodd heter flaxlodd, selv om de er fra Yezz). Jeg kjører spark, og eier brodder. Jeg syns barn i dag til tider blir for mye aktivisert. Jeg irriterer meg over foreldre som ikke er hjemme med barna sine hvis de er syke og sier ting som: "men hvorfor har de fått barn, hvis de ikke kan være hjemme med dem når de er syke?". Jeg har en katt jeg snakker med, og som alltid får smake på middagen min (liten bit i hånda da, jeg er ikke så ekkel altså..). Jeg følger med på været. Jeg bruker refleks. Jeg syns Jens Stoltenberg er kjekk, og han ser så ærlig ut. Jeg var med eldretreffen i bygda og så showet til "Eldrebølgen" da de reiste rundt. Også syns jeg ikke det er så ille om folk kaller meg "barnehagetante", jeg syns til og med det er litt koselig.

6. Jeg takler ikke noen form for kritikk. Jeg vet det er en dårlig side av meg, men har ikke klart å gjøre noe med det foreløpig. Hvis samboeren min kritiserer meg bryter helvete løs, og han har vel forstått at det er best å være stille. Sånn sett er det ikke noe rart jeg ikke får jobba med å ta i mot kritikk, det er jo ingen som tør å gi meg noe. ;)

3 kommentarer:

mirakel sa...

For en FANTASTISK liste!!!!! *ler*

Jeg har også en spesiell rekkefølge på fanene mine.. selv om jeg er en stor Firefox-fan, da. Høhø. Men, ja.. facebook MÅ være på fane nr. to, og ikke nr. fire, liksom. Det blir feil.

Også var punkt nr. 5 ufattelig morsom. Jammen er du søt. :)

Hjerterdame sa...

Så moro da, for facebook er nr. 2 for meg også. ;) Greit med rutiner liksom.. Hehehe. ;)

Hilde sa...

Helt enig med at det er veldig irriterende med foreldra som ikke vil ha barna hjemme når de er syke. Denne uka spurte en mamma som måtte hente sønnen sin med 40 grader i feber om det var greit at han kom i mårra! "Nei..det er ikke det!"