torsdag 11. desember 2008

Restegarn prosjekt / Scrap projectJeg har ikke hekla så mye i det siste, men i gårkveld og i kveld har jeg heklet på noen små punger. Veldig fine! Jeg har jo ganske mye restegarn, og har bestemt meg for å prøve å bruke opp noe av det. Nå er det ingen fare for at jeg har kommet så langt på akkurat det, men jeg har da brukt litt. Og litt er bedre enn ikke noe.. :)

I have way to much yarn.. Or no, I can never get TOO much yarn, but I have so much, that I can't buy anything new without using some of my left-overs... Let's face it, a lot of it isn't even left-overs, I tend to buy yarn on sale, or when I just feel like it, without having a project for it.. Not smart.Anyway! I have a lot of cotton yarn scraps from a previous project... And I made these cute pouches of it! They are so much fun to do... It works up really fast (they are kind of small, I used a 3,5 mm hook on them), they're simple (sc only) and they are all colourful and sweet. I like the one with the pink flower the best.


(Jeg kjøper garn uten å ha noe tiltenkt prosjekt til det, og det er ikke lurt. Det har gjort at jeg sitter med veldig mye flott garn, uten å vite hva jeg skal bruke det til. Nå syns jeg jo at det å ha garn i hus er ganske koselig, og egentlig nødvendig for kreativiteten sin skyld, men kanskje ikke sååå mye?)

Her er iallefall de tre pungene jeg har laget:
Here they are:Denne skal jeg beholde selv. Jeg skal ha lipgloss og sånn i den. Syns ikke den ble knallfin, men litt søt er den jo. Og bedre enn den jeg har uansett. :)

I have a lot of black yarn, and even though I like the colourful ones more than this one, I think it turned out okay. I think I'm going to have my lipstick and stuff in it.
Bakfra ser den litt sånn 80-talls ut... ;) Jeg har en del svart garn, så selv om jeg liker de lyse pungene bedre, så er det jo fint å få brukt det svarte også.

It looks like something from the 80's from the back! Hihi!

Jeg satte på trykknapper, så ingenting detter ut. :)
I added click-buttons (hehe, is that even a word?) to it, so my stuff won't fall out. :)

Denne er litt mindre enn de andre... 20 fm heklet fram og tilbake til den ble et rektangel, så brettet jeg den bare på midten og heklet sammen begge sidene. Også lagde jeg en slags knapp.

This is the smallest one... Just 20 sc row after row, and when it was long enough I just folded it in two and crocheted the sides together. :)Min favoritt!


My favourite!


Jeg har til og med sydd i stoff inni... Det hadde jeg gjort for ei stund sida, da jeg øvde meg på å sy på maskin (noe jeg la fra meg etter denne lille greia her), så bare heklet et pung som passet til.
I even lined it.... Not easy, and not perfect either. But I don't care, it's beautiful as it is. ;)

5 kommentarer:

Confiteor sa...

Åh, *sukk* du er så flink :)

Hjerterdame sa...

Takk for det! Hekling er jo ikke så avansert, og riktig garn (i flotte farger) gjør liksom at det ser mer fancy ut enn det er. ;)

mirakel sa...

Jeg skrev en kommentar her, altså.. husker det veldig godt. Rart den ikke kom frem.

Uansett. Lekre punger, veldig kult at de har mange farger og at du pynter med blomstting! :) Du er så kreativ at jeg blir rent stolt av å være tvillingen din. ;)

Barbara Bradford sa...

Absolutely lovely, the one with the pick flower is my favorite to.

Barbara

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er