lørdag 21. juni 2008

Litt pjatt, noen gamle bilder

(I'm sorry, no english this time.. I'm too tired!! I just wrote about my week. I got a new job this week! At a new kindergarden that will open in august. I'm exited! And I threw in some old pictures of some of my crochetwork, it wouldn't be a proper blog without crochetpictures.. Hehe.)

Denne uka har jeg ikke rukket å hekle så alt for mye. Har hekla litt på duken min, og litt på et sjal i dag. Eller, ganske mye på sjalet, siden det gikk skikkelig fort. Englemaskesjal med "Eskimo"-garn fra Garnstudio går fort. Men så kommer det problemet som sikkert mange kjenner seg igjen i: man får for lite garn. Så da må jeg kjøpe mer, og siden garnet er kjøpt i en nabo"by" får jeg vente litt. Bør uansett hekle mer på den duken. Men liker å ha flere ting på gang. :)

Det har skjedd litt store ting ellers da, som ikke har med hekling og gjøre.. Jeg har nemlig vært på jobbintervju i en barnehage som skal åpne i august, fått jobben og vært på foreldremøte! Barnehagen jeg har jobba i nå har vært midlertidig, så den legges ned etter sommeren. Kommer til å savne folka jeg jobber med, ungene og foreldrene, men gleder meg også litt til en ny start. Alle er jo nye for hverandre, så det blir spennende. :) Og litt greit også, å slippe å begynne et sted der alt er satt fra før. Dessuten ligger barnehagen i gåavstand (heftige oppoverbakker, men allikevel)..!

Nå har jeg faktisk bare igjen èn simpel uke på jobb, før fire ukers ferie. I løpet av denne uka skal jeg virkelig ha kost meg på jobb, jeg skal si hade til mange av ungene og mange av de voksne. Ikke akkurat noe jeg liker det, avskjeder er ikke min sterke side.. Men det må til. Jeg får bare tenke på den døren jeg åpner istedet. Og ferie er slettes ikke å forakte! I løpet av de fire ukene skal jeg være cirka en halv uke hos søstra mi og hjelpe henne med å vaske ut leiligheten og cirka en halv uke hos farmor og hjelpe henne med å vaske rundt. Så i den tida jeg er hjemme skal jeg nok ikke vaske stort. ;) Heldigvis trengs ikke det heller.

Men nå skal jeg slenge med noen bilder av noen heklaprosjekter jeg har gjort. Bare for å ha med litt bilder også. :)

Heklet veske etter oppskrift på Garnstudio siden nettsider, se her.

Tøfler etter oppskrift fra flinke, flinke Guro. Se her.
Jeg har beholdt disse turkise selv...
Disse ligger i en boks og venter på en eier. Jeg vet ikke hvem det blir. Og disse har mamma fått.

Gullhårbånd som jeg fant på selv. Bare lagde en kjede av luftmasker, deretter tre staver, to luftmasker, tre staver, to luftmasker osv... Knyter det i nakken.

1 kommentar:

mirakel sa...

Stakkars jenta mi. Du skal slippe å vaske altfor mye hos meg, altså. Bare du hjelper meg med å flytte unna litt møbler, så kan jeg ta store deler av vasken. Ta med deg humøret og skravlinga di, så er det bra. Det er viktigst!

Og jeg syns du er så flink til å hekle. Morro å se hvor rask du var på sjalet!!!!

Klem