søndag 6. januar 2008

TVslave

Jeg er en skikkelig, skikkelig TVslave. Jeg blir fort engasjert, fort irritert, fort sinna, fort rørt og fort glad. Jeg elsker både TVserier og filmer. Jeg liker vel også de aller fleste sjangre, men klarer ikke se på skumle ting. (Det er forsåvidt en helt anna post; hvordan ulike skrekkfilmer har ødelagt så mye for meg).

Jeg har allerede lovet meg selv å begynne å følge med på Ungkaren (det er morsomt!), Farmen, Gossip Girl, talentgria som skal begynne og Dyrlegene. Fra før seg jeg på Hotell Cæsar (men ikke slavisk) og Grey's Anatomy, blandt annet. Jeg er en sånn svitsjer, som kan kikke på det aller meste en liten stund, uten å følge med for alltid. Dessuten har vi bare fire kanaler. Og egentlig har jeg vel ikke sett så mye på TV nå, etter at Idol slutta. Og der klarte jeg å skli inn på det denne posten skulle si:

GAUTE SKAL SPILLE I HOTELL CÆSAR! Gaute ja, Idol-Gaute, Gaute Ormåsen, min helt! Jeg var av de som stemte på Gaute under Idolfinalen... Og jeg innser jo kanskje at han som vant fortjente det (for de som ikke husker, det er Kurt Nilsen..), men jeg har alltid likt Gaute. Jeg minnes "My way"-prestasjonen med klump i halsen og syns fortsatt han gjorde Idol-sangen bedre enn Kurt. Sympatisk, søt, med fin stemme og dialekt. Jeg gleder meg til å se hvordan han gjør det i Cæsar! (For om han er noen skuespiller er jeg neimen ikke sikker på...)

4 kommentarer:

Camz sa...

*sukk*

Ja, Gautegutten er noe for seg selv... Her gikk det så langt, at dråget begynte tro at Gaute er pappa'n til Emma Sofie... *knegg*

Confiteor sa...

Ååå, jeg skjønner ikke hva det er han sier jeg da... han passer nok bedre til å synge..hehe

Anonym sa...

Ånei å nei... jeg har ikke Dekoder og da heller ikke noen tv. Å som jeg savner tvn.

Anonym sa...

Men Gaute Ormåsen er en elendig skuespiller synes nå jeg... han ser så kunstig ut når han sier replikkene sine. Det funker liksom ikke helt.