lørdag 5. januar 2008

Rynker og sånn

Det er noe i panna mi, som ikke skal være der. Det er en slags fordypning i huden, rett som en strek og for et trent øye (det vil si; mitt øye) er den der hele tida, mens andre nok vil si at de ikke ser noe. Det trente øyet ser også at den noen ganger er veldig synlig, mens andre ganger nesten usynlig. Den sladrer til speilbildet mitt om hvordan jeg har det.

Dere har vel gjetta at det handler om det vi kaller en rynke. For et forferdelig ord. Ikke at jeg bekymrer meg for det her, det bare virker rart at jeg har fått en rynke allerede. Jeg er tjuefire år gammel, og har en slags strek i panna som sier i fra om jeg er trøtt, sliten eller bekymra..! Er ikke det i tidligste laget? Den er ikke stygg, det er ikke sånn at jeg helst vil ha den bort, det handler mer om at jeg gruer meg litt til hva som kommer etter denne (forholdsvis søte) rynka her. Smilerynker? Kanskje har jeg det allerede. Rynker rundt munnen? Jeg har jo aldri røyka, så jeg satser på at det hjelper. Kanskje jeg får rynker på halsen etterhvert. Det er noe av det styggeste jeg ser. Kan man ta botox i halsen egentlig? Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli en botox-dame, mest sansynlig ikke, siden det ser så himla vondt ut. Men det kommer litt an på rynkene som kommer, egentlig. Jeg er ikke fremmed for litt pynting, så lenge det gjør at jeg føler meg bedre.

Grå hår. Jeg har enda ikke funnet noen grå hår, men så har jeg vel så lyst hår at de grå og lyse hårene bare kan leve i sus og dus sammen. Uten at jeg vet noe om det. Jeg kjenner det er verre med grå hår. Rynker er til en viss grad søtt, en bekymringsrynke her, en smilerynke der... Men grå hår, det skal vi ikke ha noe av. Jeg har faktisk lest en gang at Steinbukker bare blir penere etterhvert som de eldes. Jeg satser hardt på det..! Å bli voksen i utseendet er jo slettes ikke negativt.

Slenger med et berømt bilde... Ser du både den gamle og den unge damen?3 kommentarer:

mirakel sa...

Det bildet minner meg om en typisk norsktime. :)

For the record: jeg har ikke lagt merke til denne rynken din i det hele tatt. (foruten den gangen du pekte på den selv, da.) ;) Så du skal nok ikke bekymre deg... se på den som en sjarmerende indikator på hvordan du har det. Hehe!

Uansett. Jeg satser på at det er leeeeenge til vi trenger å tenke noe særlig på grå hår og botox.. Vi er jo ikke så gamle, akkurat..? *pusteproblemer*

Anonym sa...

botox er skummelt, det lammer musklene dine.. ;)

Jeg ser forøvrig både den unge og den gamleog klarer nesten å se de samtidig til og med :)

Ellers så kommer rynkene, og det er strengt tatt bare i begynnelsen at man tenker så mye over de.. jeg har hatt en rynke mellom øynene (midt på toppen av nesen) i noen år, men det har ikke kommet så mange andre til heldigvis.

Confiteor sa...

Du... glemte jeg å si når du nevte det når du var her, men jeg har grå hår...da er du gammel da!