søndag 6. januar 2008

2007 i bilder

I 2007 skjedde det mange bra ting, og noen få dårlige ting. Man dveler vel ikke ved det vonde, så min post fokuserer kun på det positive. Ikke var det så vanskelig heller, siden det aller, aller meste som har skjedd har vært godt!

Jeg har tatt bilder gjennom hele året, og her er en del av år 2007 for meg, en 23 år gammel jente i Lillehammer.

Først og fremst kjøpte jeg og kjæresten min oss en leilighet sammen. Jeg husker veldig godt hvordan det var å dra på visning etter visning, kun for å innse at vi ikke hadde råd. Når vi vant budrunden på denne leiligheta her var jeg i ekstase! Vi flytta inn 1. mars.

Ariel trivdes med en gang. Hun likte å komme unna alle bilene, det er veldig mye roligere her vi bor nå. Også er hun nok glad for at hun fortsatt når opp og kan si i fra at hun vil inn. ;)

Hun ble også mer kosete etter at vi flytta.

Vi feira 17. mai i leilgheten, det var veldig stas!

Jeg ble innkalt til mitt aller første jobbintervju, og i forberedelsene hengte jeg opp de ulike omerådene i rammeplanen på do. Jeg fikk aldri bruk for det jeg lærte meg, men følte det var fint å være litt forberedt.
Jeg slutta i en jobb i en familiebarnehage.
På sommeren tok jeg et skikkelig tak i bildene mine, og lagde fotoalbum etter fotoalbum.


Jeg var i Amadeus Dyrepark sammen med samboeren min, og fikk tatt dette blinkskuddet. ;) Fikk samtidig en vond følelse for dyr i fangenskap, og har nok litt blanda følelser for hele dyrehage-opplegget...


Jeg hadde fire ukers sommerferie, noe som var helt utrolig nydelig. Jeg var en uke hjemme før jeg dro på besøk til mirakel i en uke. Vi hadde det veldig fint!

Vi var hos fotograf og tok flotte tvillingbilder..! Den dagen skal jeg huske for alltid, så fint var det. :)

Midt i ferien fikk jeg vite at den jobben jeg hadde tatt ikke ble noe vikariat allikevel, men en fast jobb i kommunen. Jeg ble hoppende glad!
Jeg var også noen dager i Nordfjordeid for å besøke farmora mi, før jeg tok den siste uka hjemme og slappa av.

Jeg elska de solrike dagene, alle blomstene, og det at vi hadde flytta så vi kunne se Mjøsa.

I august ble jeg også tante (eller.. søstra til samboeren min fikk ei jente), det var fantastisk. :)

Jeg lærte å hekle sjal av ei fra den nye jobben min.


Jeg bestemte meg for å aldri kjøre en karusell som går oppi lufta igjen. Og jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å holde meg på jorda... Jeg leste om tivoliulykker på internett.


Å flytte inn i en større leilighet gjorde at jeg elsket orden. Jeg rydda og ordna stadig vekk.

Jeg er avslappa som person, det er bare å innse det. Jeg leste masse bøker, spiste masse godteri og hørte på radio.


Jeg begynte i den nye jobben, og fikk kortere vei til og fra. Det merket jeg med en gang på energien... Det hjelper å få 1,5 time mer fritid som ikke brukes på buss!

Arild hadde stadig vekk vinnerlykke, og vant masse sjokolade. ;)


5. november kom dagen jeg og Arild hadde venta på.. USAturen skulle begynne! Vi hadde tjue dager på oss, og besøkte Orlando, Miami, Key West og New York. Turen var rett og slett fantastisk!
Vi tok hundrevis av bilder, og det var stadig vekk sånne "typiske turistbilder" av oss foran ting. :p

Vi så solnedganger i KeyWest...

Vi så lys og liv i New York...
Vi fant til og med frihetsstatuen. ;)

Og vi var på to NHL-kamper.. Her i New York.

Vi var på Top of the rock i New York, og jeg klarte ikke helt å fatte at alle de små prikkene var små rom med mennesker inni. Det var pent!


Vel hjemme ble det etterhvert tid for jul. Og Arild kjøpte seg en kjempefin 46" TV som vi begge er litt småforelska i. ;) Vi spleisa også på surroundanlegg. Hadde råd til dette fordi vi ikke brukte så mye penger vi hadde regna med i USA.


Jeg sang SingStar for første gang på bursdagsfesten hos ei venninne. Og ble hekta. ;)

Brått var jula her, og jeg feira med familien min som vanlig.

Vi feira hos mormor og morfar, fordi morfar har vært ganske syk det siste halve året. Han klarte å komme seg hjem til jul, og det var vi alle veldig glade for!

mirakel var hjemme hele romjula helt til nyttårsaften, noe jeg syns var utrolig fint. Her er vi, sistrene sisters som pappa sa til oss når vi var små. :)

Nyttårsaften ble feira med mirakel, kjæresten min og andre venner, og ble veldig fin. En god start på det nye året!7 kommentarer:

Confiteor sa...

Wow, blir rent sliten av å lese, du har jammen opplevd mye på et år!
Orker ikke en gang å se over livet mitt i fjor jeg, husker faktisk ikke så mye!

Skrive snart igjen?:) :) :)

mirakel sa...

Ey, du... nå er det vel på tide å huske på denne bloggen litt også? :) Jeg savner medbloggeren min!

Og forresten: Veldig bra innlegg. Det mener jeg at jeg har sagt tidligere, men man kan aldri få nok komplimenter. Syns det er så fint når du bruker bilder som illustrerer.. du er jo så flink til å fange alle de små fine øyeblikkene. :)

Og dessuten så jeg smashing ut på de jeg var med på. :p

Glad i deg, søs.

Klem

Anonym sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

ole k sa...

Ser ut til å være en kongeleilighet! :-) Hvor på Lillehammer? Var et år i militæret på Jørstadmoen. Fikk veldig sansen for Lillehammer. Toppers by! :-)

ole k sa...

Ser ut til å være en kongeleilighet! :-) Hvor på Lillehammer? Var et år i militæret på Jørstadmoen. Fikk veldig sansen for Lillehammer. Toppers by! :-)

ole k sa...

ok, dobbeltkommentar..

TV de Plasma sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.