søndag 2. desember 2007

Datadilemma

Jeg har penger jeg vil bruke, men er usikker på hva jeg vil kjøpe...

Jeg har en ganske dårlig data som i grunn synger på det siste verset. Om ikke jeg vil kjøpe meg en ny data så må jeg få satt inn mer minne og å få renska opp litt i den.. Mistenker flere former for virus og anna skit. For meg er det lettere å kjøpe ny enn å få den i form igjen. Siden jeg har brukt mindre penger på ferien enn jeg trodde, pluss at jeg nå ikke har noe å spare til, tenkte jeg litt på å kjøpe meg en bærbar data. Mest fordi jeg syns de er utrolig fine egentlig. Vi har ikke trådløst nett, og Arild vil ikke ha det heller (han mener det er så mye problemer med det). Jeg reiser ikke akkurat mye og jeg går ikke på skole, så jeg er vel egentlig bare teit som ønsker meg en bærbar data..? Særlig siden jeg har en kjempefin flatskjerm til dataen min som jeg ikke vet helt hva jeg skulle gjort med. Sånn i bunn og grunn så vil jeg kjøpe meg bærbar fordi de er fine, nette, jeg kan ta de med meg rundt om jeg vil og jeg kan sitte i sofaen med dem. Ganske dårlige grunner til å bruke mange tusen kroner, egentlig. Det er jo billigere med en ny stasjonær, liksom. Men selv om jeg vet alt dette trenger jeg nok noen som sier litt hva de mener her, for jeg klarer ikke helt å komme meg av tanken på bærbar data. Det er jo Carrie fra Sex og Singelliv.

Så, noen anbefalinger? Hva har dere?

4 kommentarer:

Monika sa...

Jeg har bærbar og jeg elsker den <3
Men det blir nok stasjonær på meg neste gang, fordi jeg blir alt for avhengig av data når jeg har bærbar. Den ligger på fanget mitt hele tia. Og det tror jeg ikke er så bra:p Så jeg ville nok egentlig anbefalt deg å kjøpe stasjonær..

Hanne sa...

Jeg kjøpte bærbar i fjor på elprice, acer til 6000 kr. Veldig fornøyd :)

Sorgenfri sa...

Jeg har bærbar, og må si det er veldig digg å slenge beina på bordet, pc'en i fanget og ha pc og tv-tid samtidig. :oD

(Nå skal det sies at vi ikke kjøpte den, men at samboer fikk den av en mann på fyllinga som skulle kaste masse produkter fra Thorn, som det bare var småfeil på.)

Confiteor sa...

Jeg har bærbar, og kan ikke tenke meg stasjonær. Elsker å se på tv, eller ligge i senga samtidig som jeg kan surfe ;)

Jeg hadde aldri problem med trådløst!