søndag 30. september 2007

En perfekt helg!

Min kjære knipset et bilde av meg og Ariel i gårkveld, mens vi sov. Dette bildet beskriver egentlig hele helga mi. Herlig, avslappende, med mennesker og dyr jeg er glad i rundt meg, trygt og godt! Perfekt!

Egentlig har jeg gjort en hel masse også, jeg nevner i fleng; ryddet uteboden, ryddet verandaen for utemøbler (sitte-ute-sesongen er over for vår del), støvsugd/vaska gulv sammen, besøkt foreldrene til Arild, tatt sol, spist take-out-mat, vaska klær, sett hockeykamp, besøkt morfar på sykehuset, sett flere episoder av The O.C., sett annen TV... Pluss mye mer, antagligvis. Arild har selvsagt vært med på mye av det, egentlig alt untatt å ta sol og se The O.C. Oppå alt dette har vi virkelig slappet av også, og egentlig burde jeg vært superklar for en ny uke i morgen. Den gang ei. Søndagsbluesen er såvidt tilstede, og jeg skulle nok helst sett at jeg hadde mange dager med fri framover. Men hvem er jeg til å klage?


(Om nøyaktig fem uker har jeg nok reisefeber så det holder. Om nøyaktig fem uker er jeg nok også litt fyllesjuk. Om nøyaktig fem uker og en dag reiser vi! Og dere som titter innom bloggen min må nok pent tåle litt reisefeberprat framover....)

3 kommentarer:

mirakel sa...

Nå er det faktisk snart helg igjen, snuppa. :) Bare to morgener til med grusomme vekkerklokkelyder.

Syns det bildet der er så søtt. Mor og barn i harmoniske omgivelser.

Klem

Minneapolise sa...

En kjæreste, et kjæledyr, ingenting å gjøre, det er en god oppskrift på lykke :)

Hjerterdame sa...

mirakel: Ja, og nå bare EN morgen igjen! Jippy... :D
Hehe, jeg syns det er skikkelig fint jeg også. Tenkte egentlig jeg kunne tulla med noen og sagt at det bildet bare brått lå på kameraet mitt da, og at det spøkte i leiligheten og sånn. Men jeg er jo ikke sånn som tullejuger, så da.. :)

minneapolise: Ja, det er i grunn det... :)