fredag 24. august 2007

Pjatt

Jeg er ikke komfortabel med Hjerterdame-bloggen min for tiden. Det er slike perioder jeg har innimellom. Ofte bytter jeg bloggsted i disse periodene, i håp om å få mer inspirasjon, skrivelyst, og la oss være ærlige her; flere lesere.

Jeg skal ikke bytte bloggsted nå. Jeg skal rett og slett tvinge meg selv til å skrive her. Jeg tror jeg har lagt lista litt for høyt i min egen blogg, jeg har bestemt meg for ikke å skrive hverdagslig pjatt, og det er ganske vanskelig å skrive "ordentlig" med jevne mellomrom. Jeg må legge lista lavere, for meg selv.

Og apropo å legge lista lavt.. I dag startet vi med fredagskos på jobb. Vi hadde avtalt på forhånd at jeg skulle ta meg noe, og det ble, ikke overraskende, is, peanøtter og non-stop. Jeg tok på meg å ta med første gangen, for å legge lista lavt med en gang. Ikke noe hjemmelaget her i gården, noe de fleste nok syns var greit. Det er noe med at når den første tar med noe enkelt, så prøver ikke den neste å overgå den så veldig. Vi får nå se, hvordan det blir...

Jeg trives veldig på jobb for tida. Jeg blir stadig bedre kjent med både barn, foreldre og kollegaer, og sånn det er nå, er sånn det burde være hele tiden. Når høsten kommer og er kald og mørk, så må jeg hente fram igjen denne følelsen. Jeg har hatt som en slags dårlig vane å være veldig sliten eller lei èn gang i løpet av året. Jeg håper dette blir første året uten denne følelsen. Jeg satser på at dette blir et bra år.

Om 72 dager reiser vi til USA. Jeg skal "arrangere" en aldri så liten USAkveld for meg og kjæresten min. En kveld hvor vi ser film, spiser amerikansk mat (det vil si... pizza eller burger?) og spiller USAspillet. USAspillet er et spørrespill, og jeg kommer til å tape så det ljomer, men for all del... Vi kan ikke ha et USAspill i hus, uten å bruke det på en USAkveld. Filmen vi skal se blir kanskje "Tilbake til framtiden", siden det er en klassiker som blir representer i minst èn av de hundre parkene vi skal i.

...og vips surrer jeg rundt på CDON.com og handler... Fredagsshopping.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Pizzaens hjemland er nok ikke USA, men Italia
:-)

mirakel sa...

Man må nok finne en stil som passer. :) Og perioder hvor man er lei av bloggen sin kommer nok alltid. Jeg har hatt det slik selv, men så løsnet det plutselig i går. Rart det der. :)

Vel vel. Det var godt å se at du hadde skrevet igjen, ihvertfall!

Klem

hjerterdame sa...

anonym: Haha, det er jo sant..! Mon tro hva som er fra USA da? :)

mirakel: Det er bra det har løsna for deg da.. :) Det kommer seg nok her og.

orchid sa...

Hei :)
Vil berre sei at eg fortsatt leser alt du skriver, og eg likar bloggen din kjempegodt. :) Eg jobbar også i bhg for tiden, så eg leser gjerne om barnehage-hverdag.. og annen hverdag selvsagt. :)
Klem fra orchid. :)

Hjerterdame sa...

orchid: Så koselig.. :) Visste ikke at du leste her.. Barnehagehverdag ja.. Jeg kan sikkert skrive mer om det ja..! Litt redd for å skrive for mye om jobb, men litt skader jo ikke. Hovedproblemet er vel at jeg ikke husker alle de morsomme episodene.. ;)