søndag 19. august 2007

Jeg elsker deg

"Så pen du er", sier kjæresten min, midt i en omfavnelse. Han var vel egentlig på vei til dataen sin, men så møttes vi sånn cirka midt i stua, og måtte klemme litt. Det er sånn hotellturer for å feire treårsjubileum gjør med en. Man blir bare så klemmete og romantisk og klissete. "Pen?" ler jeg, "jeg har jo et digert plaster i panna!" Jeg har nemlig en monsterkvise som har plaga meg hele helga. Nå har jeg gjemt den godt under et plaster. Jeg prøver ut filosofien "ute av syn, ute av sinn", men det funker egentlig ikke. "Du kunne hatt plaster over hele deg" tuller kjæresten min. Jeg syns jeg er meget heldig som har en kjæreste som driter i monsterkviser og plaster. "Jeg elsker deg", sier jeg. "Jeg elsker deg også" sier han, "kanskje mer enn noensinne".

Det føles godt å bli elska mer enn noensinne.

6 kommentarer:

mirakel sa...

Det er så fint å lese slikt. Det gir meg lyst til å få en kjæreste snart. :)

Ah.. du må bare fortsette å komme med slike små historier!

besar sa...

Egentlig det er so søtt når noen elsker deg. En dag jeg tror det bli mulige for meg også :)

Egoisten sa...

aaaaaaaaaaaw... Koselig!

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med en smule misunnelse

Hjerterdame sa...

mirakel: Nå er bloggsida mi i orden igjen. Det ordna seg i går en gang. Jaja, merkelig. Takk for det! Det er vel ikke så alt for ofte slike småting skjer heller.. Iallefall ikke som jeg husker å skrive om. Men skal gjøre det hvis jeg husker det vettu. ;)
Det er så fint å lese slikt. Det gir meg lyst til å få en kjæreste snart. :)

besar: Ja, det er ganske søtt. Og jeg er helt sikker på at det blir mulig for deg en gang, så lenge man ikke mister håpet. :)

Egoisten: Så bra da.. :) Ikke gi håpet du heller..!

Confiteor sa...

aaaaaw.....


Nå ble jeg veldig glad på dine vegne, og litt vedmodig :)

Tine sa...

Helt enig med mirakel. Jeg er veldig lite kjærstete egentlig, men det er så utrolig koselig å høre om sånne ting! (Og så kan du kanskje slenge ut en og annen krangel så vi slipper å blir kjempemisunnelige:P)