lørdag 23. juni 2007

Karusell - igjen

For et par måneder siden skreiv jeg en bloggpost om tivoli. Du kan lese den her.

I dag leser jeg på VG Nett om en karusellulykke i USA. Artikkelen kan fortelle at ei jente fikk bena sine revet av under en karuselltur. Karusellen heter Superman Tower of Power og ligner på Space Shot. Den går rett opp, også ned igjen. Jenta, som er bare 13 år, fikk en stålvaier viklet rundt bena sine, og deretter bena revet av.

Så kan man igjen stille seg spørsmålet om hvordan slike ting kan skje. Og jeg kan nok en gang sverge på at jeg aldrialdri skal opp i en sånn karusell igjen.

4 kommentarer:

kristin sa...

Naa gispet jeg höyt her jeg satt. Der var jeg kurert for enhver trang til aa pröve slike galskaper igjen! Jeg har ogsaa en historie om vannsklier jeg ikke trengte höre i sin tid, saa naa begynner verden aa bli mindre og mindre tivolipreget...

Minneapolise sa...

Som liten ville jeg helst i de verste, raskeste karusellene, men jeg vokste det av meg. I dag er jeg en fullvokst 25 aar gammel pingle. Saanne historier gjoer det ikke akkurat bedre..

Egoisten sa...

Ulykker skjer. Livet er realistisk, og sannsynligheten for at DU opplever det der er forsvinnende liten. Kos deg i karusell du!

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med mye moro i seg

Hjerterdame sa...

kristin: Om vannsklier? Ikke at jeg bader så enormt mye, men.. Hva slags historie var det da?

Minneapolise: Jeg var også sånn.. Kjempetøff i trynet. Men nå tør jeg ikke noe over bakken, jeg tørr fortsatt tekopper og sånn (knapt nok det, men.. hehe), men slike ting som over bakken har jeg nok tatt for siste gang. Forrige sommer kjørte jeg Space Shot på Tusenfryd for alle siste gang, jeg trodde virkelig jeg skulle dø. Og jeg hadde ikke lyst! Så jeg skreik og var så redd jeg aldri har vært før.

Egoisten: Jeg vet jo at sannsynligheten er liten, men det hjelper ikke i det hele tatt. Andre må gjerne risikere livet sitt og kaste seg med på en karusell, men ikke denne dama! ;)