søndag 27. mai 2007

Sendevideremailer

4 nye mailer. Åpner den første og finner dette: "Hei. Dette er Andy og John; MSN planleggerne. Beklager forstyrrelsen, men vi holder på å stenge MSN..."

Og fra det øyeblikket skjønner jeg jo at det bare er kødd. Slike mailer har jo svirret rundt regelmessig de siste årene. Det forundrer meg ikke. Det som forundrer meg er at folk går på det.. Tenk litt da..!!! Det er lov til å bruke hodet.
Tviler hardt på at msn skal stenge med det første.. Tviler også på at OM de skal stenge så ber de dere sende videre en mail til alle for å se at dere fortsatt bruker kontoen. For det går jo ikke an å ordne det på andre måter.. Neeeida.

Åpner neste mail og finner ut at en venn av den som sendte den første mailen har gjort henne en "tjeneste" ved å sende en oppklarende mail til alle hun sendte den til for å fortelle at dette bare er tull. Dooh.

Så åpner jeg den tredje mailen. "Hei. Dette er Andy og John.." igjen..! Jeg er dritt lei Andy og John, jo. Også liksom for å toppe det.. Den fjerde mailen er sendt av samme jente som jeg akkurat åpna en mail fra. OGSÅ for å si at hun hadde sjekket litt ut, og hadde funnet ut at denne msn-mailen bare er tull. Gud, takk for opplysningen, jeg begynte å bli litt bekymra der et øyeblikk...!?

Hva gir du meg? Slutt å sende sånne drittmailer folkens! Tviler på at så himla mange vil ha dem.

3 kommentarer:

mirakel sa...

Bare et lite tips:

Ping innleggenne dine på noen av bloggindeksene, slik at du får sagt fra til verden at du finnes.

Noen adresser er http://www.bloggrevyen.com/ og
sonitus.org.

Flott å se deg her inne!

Hjerterdame sa...

Okei, det kan jeg jo sjekke ut. :) Flott med tips, takker og bukker. ;) Liker du utseendet på bloggen eller?

mirakel sa...

Jeg syns det ser veldig bra ut. Nå har du fått det hjemmekoslig her!

Skal legge meg nå. Lillebror har vært med og lest litt i bloggen din. Morsomt.

Vi sees i morgen. Sjekker innom bloggen din da!