søndag 27. mai 2007

Ønsker meg selv velkommen

Jeg har prøvd mange ulike bloggsteder. Nå har jeg akkurat avslutta en blogg på VGnett. Der var jeg ikke lenge, jeg ble liksom aldri helt komfortabel med det stedet. Har akkurat skrevet et lite innlegg der om at jeg stikker, og kommentarene har begynt å hagle. Og det er ikke "hade" eller "lykke til videre" eller "så trist at du forlater oss". Neinei... VGBloggerene finner alltid en måte å diskutere på (kanskje derfor jeg ikke likte meg der..?), og nå er det en dame som har sagt noe sånn som at "alle på VGBlogg er arbeidløse eller uføre". Smart.

Det var
mirakel som hjalp meg i gang her på blogspot. Hun har hatt blogg her en stund og stortrives. Vi satt ei stund for å finne ut hva jeg skulle kalle meg selv. Jeg er litt lei det gamle navnet mitt, aphelia, og ville ha noe nytt nå. Jeg har kjøpt meg en ny t-skjorte til støtte for LHL i dag, og på den står det "I love life" foran og "derfor er jeg en hjerterdame" bak. Det ble inspirasjonen til navnet mitt i dag. Jeg ER virkelig glad i livet mitt. Jeg prøver å være positiv, og syns i grunn at Hjerterdame kan symbolisere mange ting. Følsomhet, kjærlighet, livet, tiden og ikke minst kortspill. Det spiller så klart en rolle at jeg er en racer på å spille kort. ;)

6 kommentarer:

mirakel sa...

Velkommen, velkommen. Det er fint å se bloggen din nå, og jeg tror Hjerterdame er et riktig navn. Jeg har ihvertfall blitt vant til det allerede. :)

Klem

Hjerterdame sa...

Det har jeg også.. :) Takker og bukker for velkomstkommentar. Hehe.

Sees senere i dag. :)

Lise sa...

Velkommen :) Jeg er jo Spardame her inne, så kanskje vi kan samle hele kortstokken? ;)

Hjerterdame sa...

Hehe, ja, jeg oppdaga det etterpå! Så når jeg skulle linke til deg visste jeg ikke om jeg skulle linke til KillerQueen (?) eller Spardame. Men da er du altså Spardame? Hihi, vi er jo litt av noen frøkner da. ;)

geirsan sa...

Får si velkommen jeg også! Velkommen til meg og takk for visitten på min blogg. Blir spennende å se hvor lenge du blir på Blogger da. Bedre enn VGB og Dagblad-bloggin er det uansett!

Hjerterdame sa...

Ja, vi får satse på det.. Litt mer personlig blir siden iallefall, man får jo lagt litt mer preg på siden sin. :)

Takker for velkomsten. ;)