søndag 31. august 2008

Rosa jente / Pink girl

Denne helga må være den mest effektive hekle-helga jeg noensinne har hatt. Jeg kan ikke skjønne hvor mye jeg har rukket?! Jeg skjønner jo at jeg bare har fullført to ting som allerede var begynt på, men allikevel; FIRE ting som er heeelt ferdige på to dager. Flink jente. Det er godt å fullføre ting også, da kan man jo begynne på så mye nytt. ;)

For en stund siden begynte jeg å hekle på en liten dukke til tvillingsøstra mi. Hun har akkurat flyttet inn i en ny leilighet, og jeg tenkte hun kunne få en liten innflyttningsgave fra meg; en ny venn hun kan ha på rommet sitt. :)

Jeg heklet hodet helt ferdig først, fulgte Owly's hairtutorial som dere kan lese om her.

This weekend must be my best crochet-weekend ever..! I can't believe how much I have done.. And it's so much fun. :) Some time ago I started crocheting on a little doll for my twinsister. She has just moved into an new appartment, and I thought that I could crochet her a little friend to keep her company in her room.

I started with her head, and finished it before I started crocheting on the body. I followed Owly's hairtutorial, you can read it here.



Deretter lagde jeg kroppen, og en truse!

Then I made the body and a pair of trouses..! Haha, funny.. :)



Når jeg begynte å lage beina skjønte jeg at jeg ikke hadde nok beige.. Dermed fikk hun et par strømper i spreke farger. ;)

When I was making the legs I discovered that I didn't have enough beige for the whole body. So she got a pair of stockings, she's really into fashion.. ;)



Når jeg så hadde laget begge bein og begge armer begynte jeg å lure på hvordan kjolen hennes skulle bli. Og jeg tenkte og tenkte.. Hun ble liggende ei lita stund, jeg begynte på et par kjoler, men ble ikke fornøyd. Hun var ganske søt naken også, men den lille, runde magen sin. ;)

When I came to this point I really couldn't decide on what to do with her. I think she layed like this in a box for a little over a week, because I didn't know what dress to make her. But she was kind of cute in the nude too, I like her belly. :)


Men i dag gjorde jeg henne heeelt ferdig, hipp hurra! Hun har på seg en hvit halterneck-kjole med knapper og et belte. En liten, rosa lomme er til pynt.

But today I finished her!! Yay! She's wearing a white dress with halterneck. It has buttons, a belt and a pocket.



Jeg likte hårbåndet hennes, hun ble veldig jentete.
I liked her hairaccessories, really girly.

Detaljer på kjolen.. Sydde på et par perler som knapper og lagde et belte.
Details on her dress... Sewed on two beads as buttons and made her a belt.

Trusene er på.

The panties in action.

Takk for besøket!

Thanks for visiting!

6 kommentarer:

mirakel sa...

Veldig morsomt å se hvordan du har laget henne, sånn trinn for trinn! :) Det er virkelig helt utrolig hvor mange bra detaljer du har laget. Både truse og hårbånd, liksom..! :D

(også syns jeg håret hennes var veldig kult)

Jepp. Spørs om du må lage en hel liten vennegjeng til henne! ;)

Anonym sa...

Jeg hadde jo tatt noen bilder underveis, så da kunne jeg jo legge de ut. Hårbåndet er min favoritt iallefall, skulle hatt sånn jeg også. ;)

Hihi, en hel vennegjeng ja..! Jeg skreiv ikke opp alt jeg lagde, fulgte jo ikke noe mønster. Skreiv opp bein og kropp og hode, tror jeg. Så det blir nok ikke heeeelt aktuelt med en hel vennegjeng gitt. Men kommer sikkert ikke til å bli min siste amigurumi, hihi. De er jo så morsomme å lage. :)

Håper du har en veldig fin mandag, og at formen min er bedre..! Jeg begynner jo så seint på jobb i dag, merkelig. Og veldigveldig godt å sove til kvart over åtte. Særlig siden jeg la meg tidlig i går. Hehe. Men nå får jeg vel ordne meg ferdig.. Klem og kos!!

Anonym sa...

I clicked over from the 'Ville, and OH is she CUTE! I LOVE crocheted dolls~there's just sooo little time in life to do it all... Your blog is pretty cool, too!!! *THANK YOU!* for makin' it readable for me, too! (((((HUGS))))) sandi

Støvkorn sa...

Fy søren så flink du er!! Når venninnen min føder og jeg vet hvilket kjønn det blir så vil jeg gjerne bestille en dukke/kosdyr :)

Unknown sa...

OMH I need her! I want her I love her!!!

Hjerterdame sa...

titus2woman: Thanks for visiting! Crochetville is a fantastic place. ;)

Confiteor: Takk for det! :)

Pinky: Hehe, well, if your nickname is Pinky I guess you just have to love this pink girl. ;) Thanks!