lørdag 23. august 2008

Englemaskesjal + pjatt

Det er tjue dager siden forrige innlegg. Det er fordi jeg ikke har heklet så mye, sommervarme og ny jobb kan gjøre slik med en. Men nå er jeg tilbake! Jeg heklet et Englemaskesjal for ei stund siden, i tykt Eskimo-garn fra Garnstudio. Jeg liker det veldig godt, men er desverre ikke noe sjalmenneske selv. Derfor ligger det i skapet og venter på en anledning til å bli brukt. Anledningen kan jo brått dukke opp. ;)

Den nye jobben min går fint, jeg har begynt å jobbe i en nyåpnet barnehage her i Lillehammer. Det er veldig spennende! Nå begynner ungene å bli tryggere på hele barnehagetilværelsen, og det er godt. :) Jeg kan se for meg mange fine år i denne barnehagen, og det er litt rart. Jeg har jo bestandig måtte skifte jobb på høsten (vikariater), men nå har jeg jo fast jobb.

Jeg leker meg litt med amigurumier igjen nå.. Sitter og prøver å lage hår på en. Mitt første forsøk måtte jeg bare legge fra meg, gidder ikke bruke tid på noe som ikke blir fint i det hele tatt. ;) Dette er noe jeg har lært meg etterhvert, å ta opp igjen eller kaste ting jeg ikke liker. Før tok jeg vare på alt, men nå som jeg har heklet ei stund vet jeg at om jeg må rekke opp igjen noen timer med arbeid så går det faktisk helt greit. Bilder av amigurumi med hår kommer kanskje, om jeg får det til. ;)

Her er iallefall sjalet jeg fortalte om.. Modellen er meg, med t-skjorta godt over rompa.. Nice. ;)

It's been a long time. 20 days actually. Today it's 4 months untill I'm 25 years old. Help. ;) Anyway, I'm back now! I have been crocheting a lot today, finally. I have tried to crochet an amigurumi with hair... Various luck. ;) But I haven't given up just yet, so maybe there'll be a picture of it later. I made a Solomon's knot shawl some time ago, but didn't take any pictures untill today. But here it is:


Det var visst sol i dag.
Sunny day...


Detaljene...

Details...


Standard oven-fra-og-ned bilde..
On the floor..

3 kommentarer:

mirakel sa...

Du kan nok bare begynne å bruke sjal. :) Det så kjempe pent ut!

Godt å se at du skriver litt igjen. Savnet det, vettu!

Klem

jannicke sa...

Kjempe flott sjal.
Takk for besøket i bloggen min.
Det du så på bildet var ett hespetre å nøste maskin.Kjempe artig.

Hjerterdame sa...

mirakel-snuppa: Takk for det! Jeg burde jo brukt det, men skjønner liksom ikke helt åssen jakker det går til og sånn. Hehe.

Koselig å høre at jeg er litt savnet. ;)

Jannicke: Takk for det.. :) Jeg er innom bloggen din stadig vekk jeg, og nå har jeg jo lært hvordan et hestetre og en nøstemaskin ser ut.. ;)