søndag 27. juli 2008

Jeg klarte det! / I did it!

Husker dere jeg skrev innlegget om at jeg SKULLE klare å hekle en løper? Vel, gjett hvem som er ferdig!!!??? Meg! Jeg gav rett og slett opp å få den i stuebord-størrelse, den ble litt over 60 cm lang. Og det er akkurat passe til et litt mindre bord eller i en hylle. Mormor og morfar skal få den til jul, og jeg håper de ser hvor mye tid jeg har brukt på den. De første sirklene brukte jeg nok over en time på, men det gikk litt raskere til slutt. Men tidkrevende var det. Det er godt å være ferdig. Jeg tror nok dette var både min første og siste løper. ;)
I wrote a blogpost a few months ago about a tablerunner I was going to make for my grandparents.. Well, guess who is finally done?? I got really sick of the whole project after a while, so it didn't end up fitting a big table. But it will be perfect on a small table or in a shelf. I really hope my grandparents see the many hours I have spent on this..! I feel GREAT that I'm done. I think this was my first and last table-runner.. ;)

Her er den!
Here it is!Jeg pakket den inn i en fancy eske, slik at de skal forstå at den er litt eksklusiv. ;)
I put it in a fancy box, that way they can see that it's pretty exclusive. ;)

Klar for julaften, i god tid!
All ready for Christmas. In good time. ;)

4 kommentarer:

Hilde sa...

Den var utrolig fin!! Jeg hadde blitt veldig glad hvis jeg var mormor og morfar nå!

Og jeg er også ferdig med å lage flere julegaver allerede:p

mirakel sa...

Jeg er, som alltid, ufattelig imponert. Duken ble helt nydelig, og jeg vet at de vil bli kjempe glade! Mormor forstår ihvertfall hvor mye tid du har brukt, det er jeg sikker på. Om morfar vet sånn, det er vel heller usikkert. ;) Men de kommer til å elske den, og den blir nok bare brukt "til pent". Hehe!

Keep hekling, my happy hooker! ;)

Hjerterdame sa...

Hilde: Takk for det! Er bare veldig glad for å være ferdig med den jeg. ;)

Det er nydelig å være ferdig med noen julegaver allerede, I like it. :)

mirakel: Haha, "keep hekling, happy hooker". :D Ingen fare, jeg hekler som bare det. Er ferdig med båtformen på veska nå. Den blir nok litt tung, men det går sikkert greit. Jeg er da sterk. Hvis ikke får jeg bare ta opp att. Hehe.

Du har forresten helt rett, tror ikke morfar kommer til å skjønne hvor lang tid jeg har brukt. :p Ikke at jeg forventer det heller. Mormor tror jeg nok skjønner det, og om ikke så skal jeg nok få sagt det. ;)

Nå må jeg snart legge meg, buhuuuu! Nyt å kunne være oppe de sene nattestimer, det er nesten det beste med ferie. :)

mariah sa...

Wow! Den løperen var knallfin!! Du er driiiitflink!!!! Jeg er skikkelig imponert over alt du klarer å hekle!

Jeg hadde ihvertfall blitt innmari glad om jeg var mormoren din :)