onsdag 7. mai 2008

Heklet bamse

Jeg har hekla en skikkelig søting... Brukte Eskimo-garn fra Garnstudio og ganske tykk pinne, husker ikke helt i farta hvor tykk. Dette gjorde at den ble ganske stor, mye større enn i oppskrifta.. Men når jeg finner noe jeg vil lage klarer jeg ikke å vente til jeg får kjøpt passende garn, jeg bare kjører på med det jeg har. Skal ikke se bort i fra at jeg lager en med tynnere garn og nål en gang, da blir den jo mer "riktig".
Gjorde en annen ting litt annerledes enn oppskrifta også, heklet nemlig en genser til å ha utenpå, ikke rett på kroppen. Jaja, søt ble han iallefall. Etterhvert.

Lagde hodet og ørene først.. Han så litt skummel ut, og jeg ble overraska over hvor stort hodet ble..! Hadde mine tvil om hele bamseprosjektet her, gitt... ;)

I have crochet a real cutie! I didn't follow the pattern, used different yarn and needle, so this teddy ended up relly big. I think he's cute. I made his head and ears first. I didn't think he could ever become cute when I saw this...

Her er kroppen kommet på. Jeg var ikke noe mer overbevist.

Here's the body too... still wasn't convinced.

Hele bamsen ferdig, med en liten genser heklet på feelingen. Og nå syns jeg han er fin, så han får stå til pynt på stua en liten stund. :)

And here he is, Mr. Teddy-bear. I crocheted a little sweater for him, just without any pattern. I think he's cute now.Det absolutt vanskeligste er å sy på delene..! Klarte ikke å få øynene helt rette, men satser på at det bare gir han "sjarm". ;)

Link til oppskrifta ligger her. Veldig enkelt å hekle, kun fastmasker rundt og rundt. Må kunne å øke og å minke, men that's it. :)

I must say, to sew the parts on is really hard!

Link to the pattern is here. Really easy and fun. :)

4 kommentarer:

mirakel sa...

Neimen! Der er kjæresten min, jo! :D Nydelig, er han.. virkelig one of a kind.

*slengkyss*

www.jorunnsverden.com, Bloggstart 010308. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
www.jorunnsverden.com, Bloggstart 010308. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hjerterdame sa...

mirakel: ja, her er han..! Han hilser så mye. ;)

Jorunn: Takk for det..! Ble faktisk inspirert et lite øyeblikk her, til å gidde å lage hekleblogg. Ikke verst!