fredag 9. november 2007

Tanker

Små tanker om ferien før vi setter nesa videre...

Når Arild står og snakker med noen amerikanere spør de om vi er fra England. Når jeg for èn gangs skyld tør å åpne munnen for å snakke med en amerikaner spør han om vi er fra Tyskland. Alle vet at tyskere er elendige i engelsk (er de ikke det da?), og det bekreftet min mistanke om min egen engelsk. Ich zuch.

Det må være bortimot umulig for amerikanere å slanke seg. Alt er lagt til rette for at de skal være store! Sengene er både bredere og høyere enn hjemme, parkeringsplassene ser større ut (tror de er det også) fordi bilene er større (SUV, SUV, SUV! Yaaaa!) og klærne er større i størrelsen. For ikke å snakke om utvalget kaker som er her. Til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Potetgullposene er diiigre.
Jeg har enda ikke funnet en god sjokolade, men jakten fortsetter...

Nå rekker jeg ikke mer, skulle gjerne fortalt om Disney World, men vi må ned og spise bagelfrokost. Kjører videre i retning Miami i dag!4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, da har jeg fått bekrefta fra pålitelige kilder, at alt er faktisk større i USA! Takk! :D

Fortsatt god tur!

(Dæven som du ligna på Mon på bagel-bildet!!!)

*klem* Cam

mirakel sa...

Du er så peeeen! :) Og jeg sier ikke dette fordi Cam syns vi var like. Hehe!

1. Jeg lo godt av "ich zuch".
2. Du beviser alle mine tanker om USA.
3. Jeg vil gjerne vite hvordan det var å være i prinsesseland.

:)

Megameow sa...

Jeg bor jo i USA, og ja, det er mye som er stort her borte. God sjokolade tror jeg nok du skal lete lenge etter, du må ihvertfall ty til mørk sjokolade, for all melkesjokolade her borte smaker dritt.

Annikken sa...

Min erfaring er at tyskerne er bedre i engelsk enn sitt rykte. Og de skal være litt unnskyldt, for i likhet med Frankrike er alt dubbet av TV-serier og filmer dubbet der. Men franskmennene, de har ikke imponert meg enda...

Spennende å lese om turen!