onsdag 31. oktober 2007

Reisefeber

Her begynner ting å bli klappet og klart. Klær har blitt vasket (men enda skal vi vaske mer), èn avskjed er unnagjort (mange gjenstår), pakkelister er skrevet, helga er planlagt og nedtellingen har i grunn pågått i flere måneder allerede.

Jeg tror jeg er et mareritt å omgåes om dagen. Jeg maser og kjaser om turen hele tida. "Om fire dager har vi landa akkurat NÅ!" eller "Bare to dager igjen til helg nå... Eller.. ferie da." Heldigvis er kollegaene mine ganske greie, så de viser iallefall ingen irritasjon. Gudene vet hva de egentlig tenker...

Denne uka er hektisk, men morsom. I kveld har vi hatt besøk av mine "svigerforeldre", og det var innmari koselig. Sjokoladekake, skravling og hekling passer meg egentlig utmerket. Så selv om hver kveld er booket, så er det bare hyggelige ting vi skal gjøre.

På fredag kommer tvillingsøstra mi til Lillehammer for å tilbringe den siste helga før turen sammen med oss. Den kvelden hun kommer skal vi på bygdefest. Kvelden etter skal vi på hockeyfest. Og søndag, dagen før dagen, skal vi si hade til hele min familie... Og Ariel skal overlates til fremmede. Jeg gruer meg allerede, men tror egentlig det er lurt å fokusere på det positive. Avskjeder er alltid noe dritt, men det er tross alt vi som reiser denne gangen, og jeg tror det skal gå bra med lille pus. Jeg håper det..!

Nå har jeg tenkt til å hekle litt før jeg skal sove. Jeg er meget trøtt om kvelden, og må nok kaste inn håndkleet før klokka blir elleve denne kvelden også..

4 kommentarer:

mirakel sa...

Kjærejesusihimmelen!

Pass på min kjære søster mens hun er på ferie.

Vær sikker på at hun er trygg, varm, god og mett. Pass på at hun og kjæresten holder sammen hele tiden, og at det ikke skjer noe de ikke liker. Gi henne glede på turen, slik at hun synes ferien er vellykket. Vær obs på at hun er redd for store ting, så la henne ikke bli skremt i New York. Hold et øye med henne i fly og i bil, slik at hun kommer seg frem dit hun skal.

Og vær for Guds skyld sikker på at hun kommer seg trygt hjem igjen.

For riket er ditt, og makten og æren i evighet.

Amen.

*korser seg*

Anonym sa...

Hei,
Håper dere får en god reise og en flott opplevelse!
Gleder meg til reiseskildringen!

E

Maria sa...

Håper dere får en superfin tur! kos deg masse! gleder meg til referat!

Silkepus sa...

Nå reiser dere jo straks.. God tur :) Håper dere får den turen dere drømmer om!!