onsdag 24. oktober 2007

Dagen i dag

Jeg begynner med mine positive, så klart:

- Det er ikke mer enn 12 dager igjen til jeg befinner meg i et aldri så lite eventyr. Også kalt USAturen.
- Vi er halvveis til helg, og i helga skal jeg slappe masse av.
- Til helga skal vi også stille klokka bakover, slik at vi får sove en time lenger på morgenen.
- Det er to måneder til jul.
- Kvelden har blitt brukt på masse "The O.C."-episoder, jeg er like hekta nå som jeg var på de forrige sesongene.
- Kokesjokolade + popcorn = sant
- En aldri så liten synd; julebrus....
- I dag satt jeg i sandkassa med en unge på fanget, og ble minnet på følelsen av at jeg har en utrolig spennende og fin jobb. Så heldig jeg er, som kan sitte der og være glad i de jeg jobber med hver dag, både unger og voksne. Unger er jo så herlige, de er så betingelsesløse at det er en fryd! Jobben min er fantastisk fin innimellom (stort sett hele tida, men det er vel opp til meg å verdsette hver dag..).
- Økonomien er i orden, jeg bekymrer meg ikke om stort (noe man så klart setter pris på etter noen episoder med The O.C..).

Mine negative er:
- Jeg er forkjøla, forkjøla, forkjøla.... Og drittlei av det! Må bli frisk før turen. Hodevondt, snørr og tett nese som bruker opp nesesprayen alt for fort er ikke noe gøy.
- Jeg var veldig trøtt i dagtidlig, og kunne nesten ikke tro at dette kunne bli noen fin dag. Tre kvarter før jeg måtte stå opp vekte Ariel meg og ville ut (!). Jeg klarte å sovne igjen, og alle vet at om man sovner igjen på morrakvisten blir man skikkelig trøtt.
- Bilen til samboeren min er fortsatt på verksted, og det kan hende det påvirker min kjæres humør littegran.. (ikke nå lenger, nå er han som vanlig).

Så der... Ha en fin uke videre!

4 kommentarer:

Annikken sa...

Du, ser ut som du har litt peiling - hvordan fungerer egentlig dette med bloglines? Er det bare å plotte inn hvilke som helst blogger der, også ser man hvem som har oppdatert? Skjønner at det kan spare en for litt tid, men finner ikke helt ut av det!

Carina sa...

Vil bare ønske deg en god helg snuppa! Kos deg med Idol, det skal jeg og Mon :)

*klem*

Megameow sa...

Hei, har du fått med deg at vi har to nye puser nå? Haugevis av bilder av dem i dagboka mi, bl.a. for idag, 27 okt. (begge våre gamle døde i år, dessverre).
De nye heter Morse og Shelly og er kjempesnille, søte små venner, de blir 6 mnd. den 4. november. PURR

Hjerterdame sa...

Annikken: Jeg kan kun det heeelt elimentære på Bloglines da.. Hvordan lese blogger, liksom. Hehe. Det er virkelig så enkelt som det høres ut som, plotte inn nettadresser, adde og lese. Veldig fint. :) Også kan du alltids gå inn på et innlegg jeg har skrevet om bloglines:
http://apheliajenta.livejournal.com/97194.html

Carina: Tuuusen takk! Jeg hører dere storkoser dere, det er bra. :D Idol var kjempemoro i går, jeg digger jo det programmet. Hehe. Ha det artig på fest i kveld, og ta bilder! :D

Megameow: Hei! Nei, har ikke fått med meg det, jeg.. Men gratulerer så mye! Trives dere sammen med dem? :) Må inn og kikke på bilder jeg da.. :)