søndag 21. oktober 2007

Bilder av leiligheten

Velkommen til mitt hjem! Mi caza, zu caza, eller hva de enn sier. Du skal nå få bli med på en slags virtuell tour hos oss.

Du har akkurat tatt av deg skoene og står i gangen, mens jeg lukker døra bak deg. Jeg viser deg hvor de ulike rommene er. Her hos oss har vi akkurat passe plass, så du kan omtrent se alle rom fra gangen.


Du sa du ville se badet. Vel, det er så lite, at for å kunne ta bilde av det måtte jeg hatt meget god vidvinkel (?). Det har jeg ikke. Men du legger merke til det flottet skapet og svingdusjen vår.

Vi har en liten, men søt do. Som gjest hos oss er du velkommen til å bruke den. Vi bruker dessuten alltid penger på godt og mykt dopapir. Jeg hater de harde kreppapiraktig greiene vi har på jobb.

Nysgjerrig på hvor jeg sover? Vel, du trenger ikke lure lenge. Her tilbringer jeg store deler av mitt liv. Om ikke så alt for lenge ligger jeg faktisk akkurat der.

Også trer du inn i stuen. Det første du ser er den gode, gode sofagruppa. Jeg må kanskje legge til at "min" sofa er treseteren. Mens toseteren er Arild sin.

Du er fortsatt i stua, men ser til siden. Sofaen er bak deg.
Hvis du nå kikker til den andre siden ser du kjøkkenet vårt, og inngangen til datarommet.


Å, fikk du det travelt? Jaja, da får jeg ikke vist deg datarommet da. Samme kan det i grunnen være også, for det er så lite at jeg ville behøvd et aldri så lite vidvinkelkamera igjen.
Farvel da, takk for besøket! Husk å ta på deg skoene dine igjen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for titten:-)
Veldig trivelig hos dokker!

(Jada, jeg la merke til klovnebildet, hehe).

E

Heidi Fleiss sa...

En vaskeekte Marianne Aulie?
Koslig hus :)
Jeg dekorerte forresten min forrige-foorige leilighet med tegneserieutklipp. Kjøkkenet fikk bl.a. æren av "Jokke lager mat"-stripene :)

mirakel sa...

Genialt! Utrolig morsom måte å vise leiligheten din på. Gardinene er rålekre, og jeg lo litt av at Ariel har så mange plasser. Den katten der har det som plommen i egget, altså. ;)

Hjerterdame sa...

purpurhjerte: Bare hyggelig, du! :) Vi trives her vi, så for oss er det iallefall hjemmekoselig. :)

Hehe, klovnebildet ja... Vel, det er jo ikke det styggeste! Men jeg er jo ikke så glad i klovner. Hehe.

Heidi Fleiss: Vel, en Bohusvariant vi fikk til jul i fjor. ;)
Tegneserieutklipp ER kult, men det er nok lurt å være eier av bladene selv.. Eventuelt spørre den som eier dem. ;)

mirakel: Du syns jo alt jeg gjør er genialt da. ;) Hihi. Men nå fikk du jo sett gardinene også! De ER fine, og det ble litt lunere her. :)

Ariel sover overalt, heldiggrisen. ;)