fredag 10. august 2007

To vote is okay

Åherregud...

På TV2 nyhetene nå nettopp: "To vote, to vote, to vote is okay" kvitret Lene Alexandra, etterfulgt av et hvitt smil og en slags fniselyd. Og det viktige for henne var miljøet, siden hun var "ganske grønn på politikk og sånn".

Fantastisk. Nå fikk jeg lyst til å stemme dere.

(Og dette er nok den eneste gangen jeg pynter et blogginnlegg med et puppebilde.)

14 kommentarer:

Frøken Fryd sa...

Åherregud, så bra at du skrev om det! Jeg hadde sååå lyst til å skrive noe, men jeg ble så satt ut av hele innslaget at jeg ikke klarte.. Jeg skjemmes over henne og han og tv2 og alt på en gang :-S

sjukheit sa...

That's it. Eg skal aldri stemme.

Vibeke sa...

Veldig oppegående dame, hun der lene alexandra...........

Hanne sa...

I know, lurte på om bare jeg har lagt merke til fnisinga hennes. Jaaaada, hun spiller jo såklart dum :)

maria sa...

utrolig bra skrevet! jeg så også innslaget og ble totalt satt ut... Herregud, hu må jo skjønne at hu driter seg totalt ut... hoho!!!

Hjerterdame sa...

Frøken Fryd: Hehe, ja, man kan visst bli litt satt ut..!
10. august 2007 21:41

sjukheit: Nei, jeg syns nok ikke akkurat det der var måten å oppfordre folk til å stemme.. Men, på en annen side, når hun klarer å bestemme seg for hva hun skal stemme på, så klarer jo jeg det. :p

Vibeke: Ja, veldig....

Hanne: Åneidu, jeg la også merke til fnisinga..! :p Og jeg er neimen ikke sikker på om hun bare spiller dum.. For man må jo være ganske dum for å ønske å stå fram slik på TVn..!

maria: Man kan begynne å lure.. Det var vel et slags PRtriks hun fikk betalt for.. :S Bimbo er hun, i ordets rette forstand!

Silkepus sa...

Helt alvorlig, når hun må ha HJELP for å stemme, i en alder av 25.. så skjønner jeg ikke hvordan hun kan brukes til å oppfordre adre til å stemme..

Og hun skal bringe TYNGDE til Høyres valgkamp.. Jeg er GLAD jeg ikke stemmer Høyre!

Undre sa...

Åheisan! Hadde det ikke vært for at flere blogger skriver om dette, hadde jeg trodd det var tull. ;)

Beste hilsen

Undre
- som ikke følger med på TV2-nyhetene, men som har stemt ved hvert bidige valg siden hun fikk lov, og nei, slettes ikke på Høire. ;)

Minneapolise sa...

Brains and boobs, its too good to be true!

Confiteor sa...

Også var det så vanskelig å stemme,for det hadde hun ikke gjort før...jeg mener at alle oppadgående mennesker bør ha stemt før enn i en alder av 25...jeg stemte første gang som 18 åring jeg!

Hjerterdame sa...

Silkepus: Det er akkurat det.. Jeg syns ikke dette hjalp Høyre noe særlig..! Dette var egentlig et typisk frp-stunt, men de sloss vel litt om oppmerksomheten... :S

Undre: Hehe, ja, jeg har sett det ikke er bare meg som syns dette var litt spesielt. ;) Som du sier skulle man egentlig trodd det var tull. Jeg er iallefall litt overraska over måten Høyre gjør dette på. Menmen, dem om det. :) Vet ikke om de fikk så mange nye stemmer iallefall. ;)

Minneapolise: Haha, indeed..!

Confiteor: Kompliserte greier... Jeg tror vel de aller fleste benytter muligheten til å stemme med en gang de får muligheten, men ikke denne dama.. Av en eller anna grunn er jeg ikke overraska.. :p

Evil Giraffe sa...

Dette må ha gått meg hus forbi, uten at jeg ser noen grunn til å bli nevneverdig lei meg for akkurat det.
Jøje meg...

Gretten sa...

Lene A er bare helt herlig! Hun får enormt med mye ufortjent oppmerksomhet bare pga puppene. At en dame som er så totalt harmløs skaper så mye irritasjon undrer jeg meg stort over. He he go Lene!

PS! Har dere surpomper glemt at det går an å tie folk i hjel..... Det er dere som forer beistet ;-)

Hjerterdame sa...

Evil Giraffe: Nei, man skal ikke gråte over spilt melk, har jeg hørt. ;)

Gretten: Ja, man forer vel beistet som du sier med oppmerksomheten, men slike ting som dette her MÅ bare blogges om...! :p