fredag 10. august 2007

SuperStøvsugeren

I et tidligere innlegg skrev jeg om DemonStøvsugeren som "desverre" døde, og at vi dermed måtte kjøpe oss en ny.

Kjæresten min har vært på støvsugerjakt i dag, og selv om han gikk litt over budsjett (trolig takket være en dyktig selger..) er jeg mer enn fornøyd. Jeg er faktisk ekstatisk..!

Den nye støvsugeren går nå under kjælenavnet SuperStøvsugeren. Jeg har prøvd den ut i kveld. Jeg har forsiktig dratt den etter meg, mens jeg har nynnet. Og jeg hørte TVen mens jeg støvsugde. Akkurat det er uvant, for DemonStøvsugeren bråkte veldig. Det irriterte meg, og gjorde meg vel sakte, men sikkert, gal. Jeg kunne antagligvis begått en kriminell handling mens jeg støvsugde, og etterpå gått fri fordi jeg var "sinnsyk i gjerningsøyeblikket". Jeg følte meg virkelig så sint og forbanna, at det nesten bekymret meg. Nå vet jeg ikke om det er støvsuging i seg selv som får meg slik, men jeg har mine mistanker om at det er den gamle støvsugerens små irritasjonsmomenter og tankeoverføringer som har skylden.

SuperStøvsugeren bråker ikke når den er på vanlig styrke. Men, hvis du vil at den skal ta skikkelig i, da må du tåle litt bråk. Man skrur ganske så kjærlig på en knapp, og *vips* suger den til seg alt støv i umiddelbar nærhet. Det gjorde ikke DemonStøvsugeren. Den lekte med smulene, dyttet de foran seg, så under seg og så bak seg, slik at jeg ikke oppdaget dem før jeg hadde ryddet DemonStøvsugeren bort. Og nå skal den altså ryddes bort for godt. Og SuperStøvsugeren skal ta dens plass. Nå er ikke jeg så langsint, så jeg ser jo det triste i å si farvel til den gamle, men ekstasen over SuperStøvsugeren overskygger det krafig. So long, sucker.

Her er vidunderet. SuperStøvsugeren jeg høytidlig lover å behandle med respekt og forsiktighet:Nå skal jeg vaske gulvene med grønnsåpe, fordi det lukter så godt.

God helg!

(Og god lønningsdag til dere felles kommuneansatte der ute!)

2 kommentarer:

Frøken Fryd sa...

Uæh! Er det støvsugeren deres? Sånn har vi også! Kjæresten tok den med til felles bolig, og jeg har faktisk ikke brukt den enda, det er hans oppgave å gjøre slikt da jeg hater å støvsuge omtrent like intens som du har hatet det. Men kanskje er det verdt et forsøk nå da...

Gratulerer med ny støvsuger :-D

Hjerterdame sa...

Ajajaj, ja, da syns jeg du må prøve den!! Jeg er like glad i dag, og kunne faktisk tenkt meg å støvsugd enda en gang. :p Men nå har det vel litt å si at den er en enorm oppgradering fra forrige støvsuger. Ikke at dem var såååå ille, stakkar, men den hadde sine feil..

Takktakk! 1500 kroner for en støvsuger bør jo være verdt det... :S