torsdag 16. august 2007

Mine kjæreste eiendeler

Dette er mine kjæreste eiendeler.Atten fotoalbum (jeg hadde glemt å ta bilde av et, så du vil bare kunne telle sytten) med hundrevis av bilder. Fra jeg var nyfødt til der jeg er nå, tjuetre år gammel. Det er mange gode minner! Jeg er glad jeg liker å lage fotoalbum og at jeg tar vare på de minnene jeg har.

Hva er dine kjæreste eiendeler?

6 kommentarer:

Minneapolise sa...

Du er så flink. Min ett fotoalbum i året plan begynte og endte med ett veldig fint, men like halvferdig, album fra folkehøgskolen...

olepetter_9 sa...

Nå kom jeg på at jeg har masse gamle bilder, som jeg ikke satt inn i noe album.

Hjerterdame sa...

Minneapolise: Ja, man må liksom ha energi og lyst til å lage album. Mine er ikke akkurat så kompliserte, selv om scrapping ser veldig artig ut, så tror jeg ikke at jeg hadde orka å gjennomføre det selv. Er nok litt for utålmodig. Artig med fine klistremerker, men that's it. :)

Olepetter_9: Ja, det er sånn det ofte blir... Litt skippertak. Men det er verdt det. :)

ellikken sa...

Huff, begynner det å brenne hos oss får i alle fall jeg problemer! Kommer til å svirre rundt og ikke vite hva jeg skal redde først...

Som deg blir nok fotoalbumene mine det mest verdifulle. Jentenes bok/album på førsteplass, og deretter scrappealbumene mine. Må innrømme at jeg også har en hel eske full av dårlig samvittighet - i et overivrig innfall rev jeg ut alle bildene fra podens fotoalbumer i tro om at jeg skulle scrappe alle sammen.

Like viktig er kassen til poden med minner fra babytiden, og den fine minneesken til jentene.

I flere år har jeg planlagt å legge alle negativene mine i bankboks som en ekstra sikkerhet, men det blir visst aldri gjort. Håper bare at jeg ikke vil angre på det...

Egoisten sa...

Misunnelig på den albumsamlingen der. Jeg tror jeg knapt har et eneste bilde jeg.. Min kjæreste eiendel er et bittelite porselensaskebeger som fader vår er skrevet på. Dette arvet jeg fra min bestemor. Det står ved siden av sengen min, og jeg føler meg trygg når jeg ser på det.

Egoisten.
- åtgaumsforvaltar med trygge gjenstander rundt seg

Hjerterdame sa...

ellikken: Ja, man burde egentlig hatt ekstra kopier i en safe eller noe.. Hvis det begynner å brenne (sterk trang til å rope BANK I BORDET her nå..!) får jeg bare nappe med meg den eksterne harddiscen vår. Hehe. Også prøve å slukke brannen. Nei, usj... Har alltid vært redd for brann!

Egoisten: Har du ikke? Også bilder som er så stas.. Jaja. Så koselig du har det minnet fra bestemora di da..!