søndag 12. august 2007

Fat lady

Memo til meg selv: Når du neste gang har en helg alene, ikke kjøp inn så mye godteri som du gjorde denne helga. Det fører bare til overspising, tett etterfulgt av veldig dårlig samvittighet. Husk også på at å ha på TVNorge på dagtid ikke er noen god idè. Du bare kommer over slankeprogram som i stedet for å inspirere deg, tar motet fra deg, allerede før du har prøvd.PS. Pass på så ikke du setter deg på Ariel.

8 kommentarer:

mirakel sa...

*ler*

Dette var godt skrevet. Selv har jeg slukt en liten potetgullposeting nå. Deilig. Jeg er heldigvis velsignet med svært lite samvittighet på akkurat slik. Vel vel. Jeg er sikker på at du er like fin som ellers. :)

Også likte jeg logoen din nå!

Hjerterdame sa...

Det er mye bedre å droppe den samvittigheten da. jeg kan liksom ikke gjøre noe med det. Spist er spist. ;)

Logoforandringer i dag, har tatt enda en ny nå. Litt emo. ;)

mirakel sa...

Ah.. emohjerte! :p Du gjorde det dog litt lystigere med sløyfe. Hehe! Men jeg likte denne godt også. Det er morro med slike forandringer. :)

Og jeg tar meg æren av å sitere meg selv: hjort er hjort, sa hjorten. (høhø)

Hjerterdame sa...

Jaaa, emohjerte.. :D Syns sløyfa var litt emo også, men likte det jo. ;) Får bare bytte på litt med logoer, det er litt gøy. :)

Haha, hjort er hjort, sa hjorten.. :D Jeg husker vi fniste av den i våre yngre dager. :D

Confiteor sa...

Huff, man burde ikke få dårlig samvittighet etterpå, da er jo kosen helt borte! man burde fått det før, slik at man ikke kjøpte alt godiset!

Egoisten sa...

jeg har selv dritdårlig samvittighet etter denne helgen - snop, øl, brennevin, vin, grillmat, reker, majones, hvitt brød, potetgull, brus...

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med kjempesprekk

olepetter_9 sa...

Hei, hei!

Så at du dukket opp på bloggby.com og ville si velkommen. :-)

Det er en enkel versjon nå, men det kommer mer etterhvert. Blant annet skal wordpress og andre typer blogger også støttes.

Hjerterdame sa...

Confiteor: Nei, jeg vet!! Men sånn er det jo aldri..! Hehe. Men du har så rett, så rett. :)

Egoisten: Høres litt ut som min helg det gitt.. ;) Jaja, det er lenge siden nå, og vi er over det.. Ikke sant?

olepetter_9: Hehe, ja, det var søstra mi, mirakel, som la meg til. Men jeg skal følge med framover, spennende prosjekt! :D