søndag 29. juli 2007

Bloglines for dummies

Har du noen gang hørt om Bloglines? Kanskje de aller fleste bruker det allerede. Det er en side som gjør det enkelt og kjapt å følge med på blogger i den store, vide verden.

I tilfelle det fortsatt finnes noen uvitende der ute, har jeg laget en liten innføring. Blogspot hindret meg i å legge ut store nok bilder, så jeg måtte pent finne meg i å skrive posten i min andre blogg på LiveJournal.

Her kan du finne innføringen.

5 kommentarer:

mirakel sa...

Jeg var vel den som introduserte deg til Bloglines, så trenger altså ingen innføring. Men det er sikkert andre som trenger det. :)

Supert at du deler din visdom! Du er ei bra dame, altså. ;)

Hans Petter sa...

Har brukt Bloglines ganske lenge nå, og tjenesten er veletablert som startside i nettleseren min. Fordelen med Bloglines er først og fremst at den er en «no fuss»-tjeneste, dvs. at det kun er innholdet i nyhetsstrømmene (RSS-feedene) som er i sentrum – ikke all mulig fancy funksjonalitet du ikke trenger. På sett og vis internetts Rema 1000, med andre ord;-)

Jeg har for øvrig organisert Bloglines-kontoen min i ulike mapper, noe som gjør det enkelt å holde oversikten selv om jeg egentlig har lagt inn litt vel mange nyhetsstrømmer.

Hjerterdame sa...

mirakel: Ja, det var det! Du burde jo fått litt kreditt i innlegget mitt.. Jaja, du får få det her istedet. Takk for at du viste meg bloglines! Det har korta ned sosetiden på nettet betraktelig. :)

Hans Petter: Selv har jeg bare brukt det et par måneder.. Men jammen er det god hjelp i det! Jeg har virkelig korta ned nett-tiden min betydelig. :)

Jeg likte beksrivelsen "internetts Rema 1000"! Hehe. ;)

Jeg har nok fortsatt litt å lære om Bloglines, men det tar jeg når jeg føler meg inspirert til det. Foreløpig funker det fint å ha det slik jeg har. :)

Minneapolise sa...

Åå så bra! Jeg har faktisk ikke brukt bloglines før, bare irritert meg grønn over technokrati, som ikke fikk med seg at jeg hadde oppdatert 10 ganger siden sist selv når jeg pinga i vei. Har jo sett at jeg får lesere fra bloglines, men ante ikke hva det var.

Har signa opp nå, og er kjempefornøyd! :D

Hjerterdame sa...

Så bra!! Da gjorde jeg netthverdagen litt enklere for deg, bare ved å øse ut min kunnskap. ;) Neida, men Bloglines er virkelig utrolig lettvindt. Det tar litt tid før den får med seg nye oppdateringer, så er man veldig spent må man nesten kikke innom bloggene innimellom. Men det er jo bare koselig. :)