søndag 17. juni 2007

Helgen min - Bilder

Denne helga har inneholdt alt jeg ønsker av en helg. Den har vært aktiv, morsom, avslappende og feiende flott. Og enda er den ikke over.
På fredag var det DDE-konsert. Jeg var sliten etter jobb og sovnet på sofaen. Våknet av en hyper tvillingsøster som kom hylende inn døra. Da var det bare å våkne, sette på musikk, ordne seg og drikke øl. Vi tok med oss noen øl på veien, og utrolig nok fikk vi ikke bot. Vi snakket om det; hadde det ikke vært typisk om vi, den ene gangen vi bryter loven, hadde blitt tatt av Onkel Politi? Vel, han kjørte faktisk rett forbi oss der vi vandret langs vannkanten med ølen i hånda, og ante fred og ingen fare. Men han stoppet ikke, så det ble ingen skyhøy bot heldigvis.
Vi hadde det travelt. Ikke hadde vi kjøpt billetter på forhånd, konserten begynte klokka åtte, og kvart på åtte var vi enda ikke framme. Jeg sa hele tiden: "jammen, konserter begynner jo aldri på slaget åtte!" og fikk heldigvis rett. Billetter var også igjen. Og vi stod helt foran og hoppet.

mirakel syns DDE var knallgøy. Hun kom helt fra Fredrikstad for å være med.

Konserten ble holdt på Mosodden, en strand i Lillehammer. Det var nydelig.

Her er DDE i full gang. Ølen smakte godt i sola.

Det var masse folk der, visstnok publikumsrekord.

Min søster og jeg.

Etter konserten kom DDEgutta ut for å signere ditt og datt. Mest pupper, fikk jeg inntrykk av. Jeg orka ikke skaffe meg autograf, men hadde stor moro med å se på de som gjorde det. Her er venninna mi, Birgit, med en autograf på puppen. Hun fikk etterhvert fra alle i gruppa. Min kjære søster fikk signert armen sin.


Etter konserten bar det opp til byen med en billig taxi. Vi var på et utested, der møtte jeg mannen min med jobbfolka sine og faktisk noen foreldre fra barnehagen jeg jobber i. Møtte også noen kollegaer fra der jeg jobbet tidligere. Det hele var kjempegøy. Jeg snakket med mange jeg som regel ikke snakker med.

Det var godt å legge seg. Men utrolig nok sov jeg ikke lenge. Våknet lørdagsmorgen litt over åtte (!), vel vitende om at søster lå på sofaen og sov. Trodde jeg. Hun var våken hun også. Så da ble det vanskelig å være stille, vi måtte jo snakke om gårsdagen. Mannen fikk nok ikke sove så lenge han skulle ønske. Men det er ikke så ofte jeg har søster på besøk, så vi er nok tilgitt. Mens jeg dusjet så hun på opptak av "Gilmore Girls", også så vi "Ugly Betty" sammen. Det er slike stunder som dette jeg savner ekstra mye, og som gjør at jeg maser og maser for å få henne hjem igjen. Selv om jeg er klar over at Fredrikstad er hjemme for henne nå.

Etter TVtitting, litt rydding og ordning bar det mot Strandtorget, også kjent som Verdens Beste Kjøpesenter. Noen syns kanskje det er litt rart at jeg syns et lite kjøptesenter i Lillehammer er det beste, men det har seg altså slik at dette kjøptesenteret inneholder akkurat hva jeg trenger. Jeg har aldri noe problem med å finne noe å handle her. Søster og jeg møtte mamma og pappa, og det ble litt shopping på oss alle.

Jeg kjøpte blandt annet disse klærne, en t-skjorte og kortbukse. Kjøpte også en jakke (endelig..!) på salg, en bok og en BH. Så alle hjerter gleder seg til lønningsdag på onsdag.

Min kjære søster kjøpte seg ny mobil. Jeg syns den var utrolig flott! Og endelig, endelig, fikk vi henne med på at Sony Ericsson er best.

Etter shoppingturen bar det hjem til mamma og pappa for å spise litt. Vi hadde ikke hatt særlig tid til å være fyllesyke, så en liten pause på benken ute med pledd gjorde godt. Etterhvert kom lillebror hjem fra skoletur. Sammen gikk vi på butikken for å kjøpe godteri, og etterhvert gikk han og jeg ned til elva. Han skulle bade, jeg skulle se på.

Jeg skjønner ikke at han klarer, det må jo være kaldt.


Og før vi visste ordet av det var det klart for nabogrillings ved elva. Det var hyggelig, og utpå kvelden kom mannen også. Det ble imidlertid litt kjedelig å sitte der, så mamma, søster, mannen og jeg gikk tilbake til huset en liten tur. Helt til mamma fikk dårlig samvittighet, så hun og søster gikk tilbake. Jeg og mannen dro til byen for å leie film, også tilbake til leiligheten. Dermed fikk jeg også litt kjærestetid. Jeg sovnet fra filmen ganske tidlig, så kvelden ble litt brått over. Det var deilig å sove i senga si.

I dag skal jeg møte familien i parken for å spise is, så lenge ingen har ombestemt seg. Jeg syns alltid det er rart å ikke være sammen med søstra mi når hun er på disse trakter, men i løpet av en helg føler jeg alltid at jeg må slappe av hjemme i leiligheten også. Nå har jeg fått gjort det, så akkurat nå er jeg mer enn klar for parken.

(Kjære Blogspot-bloggere... Hva skjer med skrifta og sånn i dette innlegget?? Jeg får det ikke til å bli likt. Det har skjedd før, alltid når jeg har med bilder i posten. Noen som vet hvordan man fikser det?)

8 kommentarer:

Gretten sa...

Nokia er best! Ferdig med det.

Så det er fortsatt bra liv på Lillehammer. Var der en god del på tampe av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet. Har noen uforglemmelige minner fra natt til 17. mai feiringer langs elven :-)

Lise sa...

Høres ut som en fin helg :)
Har du forresten sett at du står på listen over nye blogger på Sonitus? Så da er det nok bare å pinge i vei!

mirakel sa...

Så morsomme bilder! :D Dette har virkelig vært en fantastisk helg. Har fått så mye ut av den. Og jammen har vi fått shoppet en hel del også.

Jeg la meg ikke før seks i natt/dag tidlig, så er rimelig sliten nå. Men jeg gleder meg til is i parken!

----

Og, Gretten: Nokia var best, men jeg har nok falt veldig for Sony Ericsson nå. Den er jo i børsta stål!!!!

Gretten sa...

Mirakel: Nokia 6300 er også det. Den er mindre også ;-) Se så fin den er!

Hjerterdame sa...

Gretten: Siden jeg er sjef i denne bloggen utnevner jeg SONY ERCISSON SOM BEST. :D Haha! ;)

Det er liv her ja.. Hehe, natt til 17. minner har jeg også.. Men husker best at jeg hang rundt i gågata. Og var for ung til å komme inn. ;)

Lise: Ja, det har vært finfin helg.. :) Jeg har sett jeg står der, og har prøvd å pinge, men kom fortsatt ikke fram. Kanskje jeg skal prøve igjen. :p

mirakel: Så godt å høre at du også har kost deg.. :) Ja, nå begynner sommergarderoben å komme seg..! ;)

Hva er det du sier? Ikke før klokka seks!? Haha, da gleder jeg meg til å høre om det. ;)

Bare en halvtime til vi skal møtes. Jeg har akkurat kledd på meg, klar for litt skravel. :)

Gretten: Åneeeeidu, ikke link til noe Nokia-greier her nå.. Ikke reklame, takk. ;)

Egoisten sa...

Virker som en topp helg ja *glise*

Til mobildebatten:
LG KE800 Black Chocolate de Lux er den fineste mobilen. Den er kanskje ikke den fineste, men den er uten tvil den mobilen med feteste design.
Jeg vet kun om en finere mobil, og det er LG Prada..

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med fokus på det ytre

Ørjan Hillestad sa...

Så søte dere er :)

Skriften så helt lik ut hos meg. Hvis skriften ikke er lik er det bare å gå inn i "edit html" og fjerne kodene som ligger rett foran der det skifter. (koder er alt som står mellom en < og neste >).

Hjerterdame sa...

Egoisten: Hvilken mobildebatt?? Og LG!? Jeg har hatt LG en gang, og det ble med den ene gangen.. :S Den er kjempepen, men det hjelper ikke. Tragisk ordliste som blandt annet er slik at etter punktum kommer liten bokstav..!

Ørjan Hillestad: Hehe, takker for det.

Hm.. Ser det likt ut? Altså, typen er den samme, med linjeavstand/mellomrommene er anerledes. Hvis du kikker øverst på innlegget og nederst..? Mulig jeg tør å prøve å fjerne sånne html-ting, men er ikke helt sikker. ;)