søndag 17. juni 2007

Ulv i fåreklær

Det er rart at noe så mykt, søtt, pent og tvers igjennom vakkert som dette:
Kan terrorisere, drepe og fjerne hodet på det som en gang var en fugl.


(Hva sier du, Egoisten?? Gleder du deg til Nelli blir en drapsmaskin i forkledning?)

9 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Nelli blir det ikke. Hun ER det, fra fødselen av. Et fabelaktig syn.

Zarina sa...

I motsetning til mennesker har ikke dyr ondskap. Da er det helt i orden. :-)
Zarina
- katteeier

Egoisten sa...

Nelli får nok mat hjemme hun:) Jeg tror laptopen er det eneste hun har lyst å drepe. Hun er hvertfall støtt og stadig bortpå tastaturet..

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med usikker katteoppdragelse..

Hjerterdame sa...

Amos Keppler: Eh.. Ja.

Zarina: Joda, men det er forbanna ekkelt fordet. ;)

Egoisten: Det gjør da saktens Ariel også. Tviler på at det er for å finne mat hun kapper hodet av den stakkars fuglen. ;)

Gretten sa...

Helt herlig. En katt jeg kjenner(?) har en stor forkjærlighet med å dra byttet den tar inn i huset, for å gi det til sine kjære eiere. Hvor disse gavene ender opp i huset er høyst tilfeldig.

En gang de var på hytten på fjellet kom den store jeger hjem med en halvdød hareunge som den la i dobbeltsengen. Konge!

Selv om min begeistring for katter er sterkt begrenset, har jeg stor respekt for jegerferdighetene de innehar - Kill'em All!

Egoisten sa...

Vel, jeg innser at etter i kveld så er det et fryktelig drapsinnstinkt i Nelli også. Jeg vurderer å legge ut et bilde av min stakkars hånd etter at Nelli fikk en raptus av de sjeldne..

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med minitiger som samboer

Hjerterdame sa...

Gretten: Åherregud. En hareunge!? DET hadde jeg ikke takla. Vi har hatt en diger fugl inne i huset (med blod og fjær) og det freaka meg mer eller mindre helt ut. :p Nå har jeg bare døra oppe så hun kan gå ut og inn som hun vil hvis jeg er våken og klar til å smelle den igjen ved bråk ute her. ;)

Egoisten: Drapsinnstinkt ja.. Det er fortsatt rart å tenke på syns jeg. At de søte små nøstene våre har drapsinnstinkt..! Men sånn er det. Flott at du la ut bilder.. ;)

Minneapolise sa...

Vaar gamle katt saa ogsaa paa sine blodige ofre som den beste gaven hun kunne gi familien. Byttet ble oftest lagt igjen paa trappa rett foran ingangsdoera, evt inne. Og var det natt og alle sov, saa visste hun hvor soverommet var, og satte seg under vinduet og mjaua sin intense hoylytte mjauing til vi alle var like vaakne og stolte (i hennes hode) som hun selv.

Hjerterdame sa...

Minneapolise: Hehe, herlig altså.. ;) Katter er rare dyr.. :D