torsdag 7. juni 2007

Andres lykke

I dag våknet jeg og var veldig, veldig glad. Jeg fortet meg på badet, fant fram fine klær (noe som er heller uvant siden jeg jobber i barnehage.. Men noen dager må man bare) og forta meg bort på dataen. Og denne dagen var det ikke mail jeg skjekket først. Neida, jeg gikk rett inn på egoisten sin blogg. Han har nemlig funnet tonen med min kjære søster. Og dette er så klart meget spennende! Og i går kom han jammen med en en veldig fin bloggpost til henne.

Det er deilig å se andre lykkelige. Dette er visstnok årstiden for slike kjæresteting, men har så alt for mange andre år opplevd selv (og sett at andre nære har hatt det slik) at det ikke stemmer, at alt maset om "sommerflørt" bare blir som salt i et sår.

Men denne sommeren blir bra. Selv har jeg hatt det fint i mange år nå (2 år, 9 måneder og 1 dag), men det er noe med å se at de nærmeste har det fint. Det betyr mye.

Selv går jeg muligens inn i litt forandringer, og er spent. Om ikke det skulle bli noe av det så får jeg iallefall et ekstra kick og det tror jeg at jeg trengte nå.

2 kommentarer:

mirakel sa...

Sommerflørt høres så fryktelig kort ut. ;)

Jeg er spent på dette nye som kanskje kommer din vei. Det er så spennende med slike ting, og jeg unner deg virkelig de forandringene du ønsker. Jeg krysser fingrene.

Hjerterdame sa...

Hehe, ja, men en sommerflørt er jo liksom starten. Så kommer høsten, egentlig en årstid med enda større behov for kjæreste. ;)