fredag 19. oktober 2007

Besøk

I kveld har vi for første gang i historien overnattingsbesøk av et barn. Det er onkelungen til samboeren min som er her. Han er fire år, og utrolig morsom. Vi har hatt en kjempefin kveld, jeg har til og med fått gjort litt..! Endelig perla et kjede, bretta klær og rydda. Det er akkurat som jeg har hørt så mange ganger at det å ha barn er så strevsomt, slitsomt og stressende, at jeg syns jeg må gjøre litt jeg òg. Hittil har jeg ikke merka mye til stresset, og syns det er ganske så koselig med barnebesøk. Det frister til gjentagelse..! Faktisk så frister det litt å mase på samboer om å få et barn selv. MEN, på en annen side... Jeg burde ikke skrive noe før jeg ser hvor lenge han sover. Jeg er kriminelt sur hvis jeg ikke får mine åtte timers søvn.


4 kommentarer:

Sorgenfri sa...

Hehe, så bra at du har kost deg! :o) Det som gjør det litt slitsomt å ha barn til tider, er kanskje nettopp søvnmangel, men hvis han er fire år, så sover han forhåpentligvis en stund, slik at du også kan våkne uthvilt. :o)
Lykke til!

Jinxie sa...

Jeg synes ikke det er så slitsomt å ha barn jeg:)

Du som er så glad i katten din, du kommer sikkert til DEN mammaen vet du;) Ser det for meg altså!

Silkepus sa...

Det er jo bare en periode når de er baby at du ikke vil få 8 timer sammenhengende søvn. Senere er det jo bare å legge seg tidligere, og jeg har oppfattelsen av at du ikke har noe i mot å legge deg tidlig for å få nok søvn?!

Hjerterdame sa...

Sorgenfri: Du hadde helt rett.. Han var en aldri så liten engel og sov helt til klokka ni!! Og da hadde jo jeg våkna hundre ganger allerede, mens jeg på en måte venta på at han skulle våkne. Haha.

Jinxie: Syns du ikke? Har liksom inntrykk av at de fleste syns det er slitsomt med unger. :P

Hihi, ja, jeg håper jeg blir en god mor, når det blir aktuelt! Det er jo ikke det enda, men gøy å tenke på allikevel. :)

Silkepus: Du har helt rett, jeg har ikke noe i mot å legge meg tidlig.. Hehe. Og når de er babyer har man jo stort sett permisjon fra jobben sin også.. Selv om de sikkert er oppe litt om natta etter fylte ett år? Jaja, det er uansett ikke akuelt å lage noe barn enda. :)