onsdag 26. september 2007

Skrivetørke??

Nei, egentlig ikke. Tallene viser noe helt annet, de viser nemlig at jeg ikke har skrevet fler enn sju innlegg denne måneden. Mot cirka tjue månedene før der..! Men det er sine grunner til min stillhet.

1. Morfar har vært og er på sykehus. Jeg har brukt litt tid både der og hjemme hos foreldrene mine.
2. Jobben krever sitt. Barnehagen jeg jobber i er en midlertidig barnehage som startet opp nå i høst. Den inneholder tjueseks forskjellige barn i alderen ett til tre år, og da sier det seg selv at det er krevende med innkjøring og bli-trygge-på-oss-nå'ing.
3. Jeg har generelt ikke sitti mye på dataen denne måneden. Jeg har hverken skrevet her eller i den andre bloggen min.
4. Jeg har vært syk/hanglende ei stund. Det har nå gått over (jippy!).
5. Jeg har masse å følge med på TVen. Anna Phil, Jakten på Kjærligheten, Grey's Anatomy, Jordmødrene, Idol og Idol igjen. Kjekt med DCDrecorder, men det tar litt tid. Dog en veldig koselig måte å tilbringe kveldene på!
6. Jeg har lært meg å hekle.
7. Ariel er mer kosete, og liker å legge seg sammen med meg. Tidlig. Jeg sier ikke neitakk til litt kattekos, så vi legger oss stort sett i ellevetida..!
8. Kjærestetid er like viktig nå som ellers.

Ja, it's all about prioriteringer. :) Noen ganger prioriterer man andre ting, og når foreksempel morfar kommer på sykehus okkuperer det tankene mine såpass at jeg ikke orker å sette meg ned å skrive. Heldigvis har det ikke bare skjedd dritting denne måneden, jeg har også hatt noen fine opplevelser. For eksempel har jeg og Arild opplevd å være sammen i tre år. Vi har feiret den i det lange og det brede. Jeg har også hatt veldig god og fin tid sammen med familien min. Og jeg har vært på en herlig hockeykamp med venninnene mine. Jeg har vært med søsteren min som kom helt fra byen-alt-for-langt-vekk for å være med oss. Jeg har shoppa igjen.

Så, alt i alt har jeg det bra. :)

1 kommentar:

Papir sa...

Flott at du har det bra for tida! :-)