torsdag 6. september 2007

20 ting jeg elsker med deg:

Jeg elsker hvordan du får meg til å føle meg. Jeg føler meg som prinsessa di.

Jeg elsker fredagsrutinen vår. At du henter meg på jobb og at vi sammen drar for å handle mat og smågodt. Vel hjemme lager vi (du) middag, og koser oss med film og smågodt utover kvelden. Det er perkfekt.

Jeg elsker humoren vår. Den er uhyre viktig, og vi kommer oss gjennom det meste av problemer med humoren inntakt, tror jeg.

Jeg elsker at du er så ivrig med ishockey. Okei, det irriterer meg litt også, det tar mye av tiden din. Men det glemmer jeg når du kommer hjem i fyr og flamme over en eller annen mulig ny spiller som er helt fantastisk. Da smiler jeg av deg, mens jeg tenker hvor heldig jeg er som har en så engasjert mann.

Jeg elsker at du legger deg sammen med meg hver kveld. Og selv om du ikke skal legge deg til å sove selv, legger du deg sammen med meg for å stryke meg på ryggen, snakke litt og si natta. De stundene er gull for meg.

Jeg elsker hvordan du ler av spøkene mine, hvordan du kaller meg smart (av alle ting), og hvordan du forteller meg at jeg er pen. Jeg syns det er utrolig at du ikke gir opp, når jeg for hundrede gang klager over meg selv.

Jeg elsker hvordan du er sammen med familien min. Når du er morsom og avslappa, og jeg har alle mine kjæreste rundt samme bord... Da er jeg lykkeligst.

Jeg elsker den økonomiske sansen din. Uten den hadde vi ikke eid verdens koseligste leilighet.

Jeg elsker engasjementet ditt rundt USAturen vår. Hvordan du for et og et halvt år siden begynte å finne hoteller vi kunne bo på. Hvordan du er så engasjert i Tripadvisor-siden at vi faktisk kjørte rundt i Lillehammer for å ta bilder av hoteller. Og at vi fikk en liten gymbag for det.

Jeg elsker vinnerlykken din. Jeg blir ikke overrasket over at du vinner kilosvis med sjokolade lenger.

Jeg elsker filmkveldene våre. Når vi finner en film vi begge vil se, og filmen er bra, maten god og alt stemmer.

Jeg elsker det at du kikker på den samme bilannonsa i dagesvis, for så å se at den blir solgt. Du gjentar prosedyren i månedsvis, fordi du er herlig fornuftig.

Jeg elsker det at du støtter meg uansett. Når jeg slutta på skolen støtta du meg, selv om det var et økonomisk lite lurt valg.

Jeg elsker at du lager mat! På den måten blir det varm mat til middag, noe jeg tviler på om det hadde blitt hvis jeg hadde stått for kokkingen...

Jeg elsker måten du trøster meg på.

Jeg elsker at du venger alle klærne dine (og mine) før du skal vaske dem.

Jeg elsker at jeg kan vekke deg grytidlig for å hanskes med en edderkopp jeg ikke klarer å ta selv. Og at du gjør det uten å være gretten og irritert.

Jeg elsker lunsjmeldingene jeg får av deg. De er et høydepunkt i arbeidsdagen min.

Jeg elsker at du har (L) Mette! i msn-nicket ditt.

Jeg elsker å kjøre bilturer sammen med deg.


Jeg kunne selvsagt fortsatt i det uendelige, men tjue ting får vel holde for denne gang.
Gratulerer med treårsdagen, kjæresten min!

5 kommentarer:

Heidi Fleiss sa...

Gratulerer så masse!
For en fantastisk deilig bloggpost å starte dagen med.
Håper dere får en fantastisk dag

Hanne :) sa...

så utrolig fint skrevet, får nesten klump i halsen :)

Hanne sa...

Masse grattis med dagen :) Klem

cat. sa...

Så koselig. Gratulerer med dagen! 3 år begynner å bli en god stund - og det høres ut som de bare er begynnelsen på noe veldig, veldig bra. :o)

Hjerterdame sa...

Tusen takk! :D Ja, det er begynnelsen på et utrolig godt og sterkt forhold.. :)