mandag 23. juli 2007

Kjendiser uten sminke

"Inspirasjon, inspirasjon..." tenkte jeg mens jeg surfet rundt på nettet. Etter å ha sett den vanlige mandagsunderholdningen på TVNorge (intet mindre enn "Ungkaren 9"), var aktivitetsnivået i topplokket, ironisk nok, på bunn.

Som en artig greie gikk jeg på Kvair og søkte på ordene "kjendiser+uten+sminke". Fritt inspirert av Ungkarsjentene, men ikke helt uten tanke på den nye eyelineren jeg kjøpte meg i dag, som forstørrer øynene mine til det dobbelte, og som gjør at jeg tenker at jeg bør bruke sminke hver eneste dag.

Og sånn hvis man ser bort i fra at det finnes egne nettsider med bilder av kjendiser som gjesper, eller enda verre; spiser (blandt annet "se Heidi Klum sluke en burger") , så kan man finne litt underholdning i hvordan kjendisene ser ut uten sminke. Take a look.

Madonna herself.. Kan ikke si jeg ble så veldig redd, dama er jo snart femti. Men forskjellen er der, indeed.

J-Lo!?
Lindsay Lohan jo... En helt vanlig jente.
Sugekopptruten.

Og bare sånn at ingen skal tro jeg er noe dårligere selv. Hjerterdame with no makeup:

Og Hjerterdame med sminke, alkohol og en meget heldig vinkel.Bildene er hensynsfullt rappet fra Popit. Ikke de av meg selv, men det skjønte du kanskje.

5 kommentarer:

Mia sa...

Min NÅDELØSE dom:


Av alle disse damene både med og uten sminke, så kom frøken Hjerterdame best ut av dem alle:)


Ja, jeg er dønn ærlig nå.

hjerterdame sa...

Hehe, så sjarmerende du er da..! ;) Jeg kan vel ikke akkurat si at jeg er enig, men enn så lenge kan jeg godt leve i troen om at du mente det der. Noen ganger er det hyggelig å tenke litt slik.. :)

Egoisten sa...

Jeg ser også definitivt best ut uten sminke..

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med deo under arma--og no krem i trynet

Confiteor sa...

det er håp for oss alle ;)

hjerterdame sa...

Egoisten: Hehe, jeg er da sikker på at du ser fabelaktig ut i sminke. ;) Nei, gutter liker jeg nok best all natural. Selv er jeg nok finest med (litt) sminke på.. ;)

Confiteor: Så klart. Så lenge det er liv, er det håp vet du.